perjantai 23. marraskuuta 2012

HAAS-TE!

Muistatteko, kuinka lapsena olisi aina halunnut tehdä kaikkea kiellettyä: Valvoa koko yön, syödä liikaa karkkia, hiipiä yöllä ulos seikkailulle tai vaikkapa salakuljettaa ötököitä sisälle. Mitä tahansa säädytöntä sitten saattoikaan mieleen hiipiä ja täysin ilman seuraamuksien typerää pohdintaa.

Hoksasin tässä tänään, että kappas vallan, nyt sitä voisi tehdä ihan mitä tahansa haluaisi. Ja mitä tekee hän? Menee aikaisin nukkumaan, kyttää omia syömisiään ja syö taatusti paljon vihreää, ei taatusti hiiviskele salaa yöllä ulos tai edes huomaa niitä jänniä ötököitä. Hienoista kivistä puhumattakaan (nyt ne vois vaikka kaikki kantaa sisälle).

Rakas ja nyt jo edesmennyt koiramme Rasse vietti vielä eläkepäiviäänkin näin villisti. Ei kasvanut aikuiseksi ikinä koskaan. 

Ja tunnustakaa pois, KUKAAN teistä ei käytä hyödykseen näitä aikuisuuden mukanaan tuomia etuja, koska let's face it – nyt saa tehdä ihan mitä haluaa. Me vaan emme tee niin, koska meistäkin on tullut aikuisia.

Aika tosi tylsää.

Rasse muuten näytti myös ikuisesti nuorelta (vaikka tässä sen näkö on jo varmaan aika heikkona). Ei rypyn ryppyä, vaikka ikää on jo mittarissa vaikka kuinka. Ehkä iloisessa mielessä on tyylikkään ikääntymisen salaisuus?

En tiedä teistä, mutta meikäläisellä on sellainen olo, että olen velkaa 8-vuotiaan Hannelen unelmille sen, että vietän päivän tehden vailla vastuuta kaikkia niitä asioita, joita olisin halunnut silloin joskus. Siksipä haastan itseni viettämään yhden (1) päivän kuvitellen, että olen laps vaan tässä suuressa maailmassa, eikä tarvitse tuntea vastuuta mistään järkevästä löpinästä.

Haastan mukaan myös kaikki kanssabloggaajat, koska kuitenkin haluatte!

<3 Hannele

Ps. Aloitan touhun vetämällä niin paljon Geishaa naamaan (tuota lapsuuden kuningaskarkkia) ja kyllä, ajattelin syödä koko paketin ykkösellä, koska äiti ei ole sanomassa, että ei ehkä kannattais. Just cause I can. Terkkuja äitille, lälläslää. <3
Pps. Pakko ehkä myös pukeutua prinsessaksi ja huidella pitkin kyliä rimpsumekossa.
9 kommenttia:

 1. JOOOO, prinsessamekko!! Aloitan huomenna! (Huomaa, että käytössä ei vissiin ole vain yksi päivä, vaan jonkin pidemmän ALOITUS :D )

  VastaaPoista
 2. Anonyymi11/25/2012

  Työttömän on itse asiassa aika helppo elellä "pellossa" eli just niinkuin lapsena olis halunnut :) Joinakin päivinä sitä vaan herää tasan sillon kun huvittaa, syö lounaaksi karkkipussin ja aamupalaa ei ollenkaan, pelaa sitten vähän pleikkaria ja nettipelejä, käy kaupassa ostamassa kilon satsumoita ja syö kaikki katsellen lempisarjaa dvd:ltä. Sitten päiväunet, vähän lempikirjaa, illalla vaikka pizza ruuaksi ja lempileffa. Rankkaa :D
  (Tosin, pakko huomauttaa että tuommosesta tulee niin paha morkkis että seuraavana päivänä on pakko väen vängällä lähettää 10 työhakemusta, herätä kuudelta siivoamaan koko kämppä jne jne jne :P)

  VastaaPoista
 3. Helmi idea! :D I'm in! :D

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava ajatus! Nyt pitäisi vaan muistella, mitä kaikkea sitä pienenä olisikaan halunnut tehdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Itse kyllä vähän peräydyn tuosta "Pukeudun prinsessaksi keskustaan" -ideasta. Sen verran kovia rääsyjä olisin päälleni halunnut tunkea.

   Poista
 5. Tattaraa: http://kaikkionhyvin.blogspot.fi/2012/12/haaste-ole-lapsi.html ;3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!