sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Ideoita kylpyhuoneeseen?

Oma kolmiomme Töölössä on myynnissä ja olemme etsiskelleet omakotitaloa hieman kauempaa. Hautasimme jo omat rakennushaaveet (koska se homma mitä todennäköisimmin saa vetämään vapaaehtoisesti alahuulen otsaan ja nielasemaan), mutta nyt virittelemme rakennustoiveita uudelleen (hullut).

Siksipä unelmointi ja suunnittelu on virallisesti aloitettu – enhän halua olla myöhässä tämän tärkeimmän osion suhteen, vai mitä?

Pinterest on jokaisen idean etsijän paratiisi – mitäs sanotte näistä kylpyhuoneideoista? Eikös tule heti hirrrrmuisen likainen olo, pakko päästä pesulle ;).
<3 Hannele

3 kommenttia:

 1. Anonyymi11/12/2012

  Millä me löydetään sinut Pinterestistä? Minul on menny ihan ohi semmonen postaus, jos aiheesta on jotain joskus ollutkin O.o

  Laalia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin tehdä postauksen joskus hääblogin puolella, joten pitääpäs muistaa tehdä siitä vaikka illalla oma postauksensa. Kirjoitan nimellä "Hannele". Tosin en ole ehkä miljoonaan valovuoteen käynyt siellä hääsuunnittelun jälkeen ja tämän kotiprojektin välissä, joten ei siellä edes niin hirmuisesti mitään olekaan :).

   Poista
  2. Ja näköjään saattaa löytyä myös tuolla hannelemrsl-nimellä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!