torstai 8. marraskuuta 2012

Blogiarvonta ratki, katki ja poikki!

Tättärätää ja fanfaareja, suuri blogiarvonta on vihdoin ratkennut ja voittajaksi selviytyi tällä kertaa Elämänlankaa etsimässä -blogin Seregi – ONNEA MAHOTTOMASTI!

Seregi saa siis valita itselleen joko 40 euron arvoisen lahjakortin Arabian/ Iittalan/ Hackmanin nettikauppaan tai vastaavan summan törsättäväksi Vilaan/ Vero Modaan.

Lupasin myös kolme kappaletta lohdutuspalkintoja luettavassa muodossa – yhden suosikkikirjailijani pehmeäkantinen versio lähtee siis anonyymi-Tarulle, Kuiskaa kovempaa -blogin Aihiolle ja Woke up to a brand new skyline -blogin Irenelle.

Aikaa palkinnon vastaanottamiseen on kaksi viikkoa, jonka jälkeen arvon palkintoja uudelleen...

Mielikuvituskamaa potenssiin sata. <3
Teiltä on tullut ihan käsittämättömän hyviä postausideoita ja muutenkin olette just niin parhaita. Se on hassua miten moneen vakkarilukijaan tulee ihan omanlaisensa suhde ja jokainen kommentti, jonka teiltä saan antaa lisäpuhtia tähän kirjoittamiseen ja hyvää mieltä päivään.

Voisinpa palkita teidät kaikki, koska te teette tästä hommasta mielekästä (niin lässyltä kuin se kuulostaakin). Toivottavasti saan siihen vielä joskus mahdollisuuden.

Onnea kaikille voittajille ja NÄIN ISO KIITOS kaikille osallistujille.

<3 Hanettaja

5 kommenttia:

 1. oho, suosii se arpaonni näköjään joskus meikäläistäkin!

  VastaaPoista
 2. Hi beautiful!

  I think that this post is really interesting...and i love ur pictures! do u want to follow each other? I'm already following u!

  xx from

  http://letoileduphare.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ohhoh! Sairasvuoteeltani pääsin blogia katsomaan ja putosin tuolilta miltei, kun huomasin voittaneeni :D Hackman/Iittala/Arabia kortti olisi varmastikin enemmän tarpeeseen näin uutta kotia laittaessa. Kiitoksia julmetusti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee! Nyt jos voisit vielä laitella mulle osotetietoja sähköpostitse, niin voin laittaa sulle tuon kortin tulemaan. Onnea voittajalle! Osoitehan on tuo mrs.l(atmerkki)gmail.com

   Poista

Kiitos kommentistasi!