maanantai 19. marraskuuta 2012

Paljetteja juhlaan!


Pakko julkaista tämä postaus uusiksi tuolta Wanna wear it -blogin puolelta, koska eksyin sinne itse, kun pohdin tulevien synttärijuhlieni asukokonaisuutta ja onhan tämä nyt ajankohtainen. Lisäksi se jäi aikoinaan tälle puolelle laittamatta ja tuo Blaken asu ois niin nice....

Pikkujoulukausi on pian täällä ja mikäpäs sopisikaan kilikellojen keskelle paremmin kuin ripaus Kikankin kuuluisaksi tekevää taikakangasta, eli paljetteja ;). 


Itse koen, että hiukset ja meikki kannattaa jättää melko luonnolliseksi, jotta ei käy kuin, hmm... No kuten sille Kikalle vaikka – you know ;).


Sequin
<3 Hannele

Ps. Mitä te suunnittelette laittavanne pikkujouluihin tai muihin talvikauden bileisiin päälle?
 Kyllä se vaan on niin, että itse laittautuminen on pelkeinpä parasta koko juhlassa. <3
Pps. Muistattehan osallistua Trashion-kirjan arvontaan, niin pääsette tuunaamaan pikkujoulumuotia ihan itse!

3 kommenttia:

 1. Anonyymi11/20/2012

  Ai kauhee näitä kuvia! Jostain syystä sain toissa päivänä päähäni tahtovani vaaleat hiukset, ja nyt upeita blondeja on joka paikassa! :O!

  Laalia

  VastaaPoista
 2. Paljetit on kyllä maailman lupsakkain keksintö. Joskus ne toimii, joskus ei. Oma vieroksuntani johtuu ehkä epäkäytännöllisyydestä, sillä yleensä H&M:n tai jonkun muun edullistuotannon valmisteet hajoavat käsiin ja paljetit sinkoilevat vieressä olevien silmiin ja sieraimiin ja kohta on vaate täynnä langanpätkiä ja purkautumia. Muuten kyllä niistä pidän, tällä kaudella varsinkin paljettineuleet ovat tosi jees. Joku pieni koriste on juhlavaatteessa ihan jees mutta tuollaiseen overall-paljettimekkoon en ehkä pystyisi sonnustautumaan... Silti ovat kivan näköisiä!

  VastaaPoista
 3. Kyllä pikkujoluissa vähän kimalletta kuuluu olla :) Itse laitan perjantaina hopeiset housut. Tänään kuljin paljeteissa, vaikka arki onkin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!