torstai 5. heinäkuuta 2012

Ruotsi-Suomi maaottelu

tai Helsinki-Tukholma olisi ehkä parempi... Vierailin kumpaisenkin kaupungin Street style -sivustolla jajaja – miten voi olla, että yksi pieni vesistö välissä ja miehet on ihan erilaisia?

Tukholman uroot:
Helsingin uroot:

Huomaatteko eron? :D


<3 Choco

7 kommenttia:

 1. Tosi hauska kuva sarja, ero on huomattava ja valitettavan yleinen :D

  VastaaPoista
 2. Öh, hellooksia katselen aina silloin tällöin. Ja täytyy todeta, että Suomessa "trendikkäänihananinseasonin" määritelmä on "mummonkaapitpapanaarteetuffjafidataikallisdesingjokanäyttääedellämainituilta" -genre. Pahoittelet sanahirviöistä, mutta niin se vaan on. Ikävää. Ja jos esim. nimeltämainitsematon kielivähemmistö pukeutuu eritavoin, ovat he metroseksuaalejapiippiip -heppoja, joilla ei ole mitään korvien välissä. Oikeasti niin ikävää.. Meillä vaan edelleen vallitsee ajatusmaailma, että vaatteilla ei koreilla, saatika sitten millään muullakaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Tämä totta. Ja erittäin valitettavaa. Suomalaismies joka ymmärtää Clark Gablen gaarderoobin päälle olisi todellista herkkua katukuvassa.

   Poista
 3. HAHAHAHAHAHA apua miten kuolen nauruun :D:D:D:DDD

  Olen aina sanonut, ettei ihmiset Suomessa osaa pukeutua (hei anteeksi nyt, yleistän tosi pahasti!), ja tämäpä todisti sen!

  VastaaPoista
 4. Nyt on kyllä pakko puolustaa suomalaista miestä, että onhan noi nyt tuhat kertaa hauskemman ja persoonallisemman näköisiä kuin tukholmalaiset veljensä. Helsingin ja Tukholman ero tuntuu olevan siinä, että täällä puolella pohjanlahtea ihmiset uskaltaa erottua persoonallaan kun taas Tukholmassa niin naiset kuin miehet näyttää kaikki samasta designputiikista tipahtaneilta.

  VastaaPoista
 5. Ero voi myös selittyä sillä, että Hellooks sivustolla harvemmin näkyy ns. normaalin tyylikkäästi pukeutuneita yksilöitä, huomio keskittyy lähinnä noihin ehh... erikoisempiin tyyleihin :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!