torstai 19. heinäkuuta 2012

Tampereen Asuntomessut


Voi mahoton, mitä ihanuuksia siellä messuilla oli – harmi vain, että edullisimmillaankin yksi talo maksoi lähes 300 000 euroa (tämä siis ilman tonttia ja liittymiskustannuksia).

Mutta ideoiden pölliminen on onneksi ainakin ilmaista. Hah, in your face!

Inhoan sitä kun bloggaajat pahoittelevat jo etukäteen kuviensa laatua, mutta onhan tämä pikkupokkarin jälki aika jäätävää. Auts. Järkkärin piuha on edelleen kateissa, enkä ole jaksanut ehtinyt ostaa vielä uutta. Käsityksen kuitenkin saatte, toivottavasti. 


Aivan ihana idea nuo seinään upotetut hyllyt. <3 Lisäksi pidän betonipintojen käytöstä, mitä oli lähes koko omakotitalo täynnä. Alla oleva viherseinä on sitä uusinta uutta – siihen siis istutetaan viherkasveja, joita edes tällainen poropeukalo ei saa tapettua, sillä niitä kastellaan/ ruokitaan erillisen järjestelmän avulla.

Ihan hyvä, sillä valmistaja kertoi hinnaksi sellaiset 5 000 euroa. Aika kallis kukkapuska tapettavaksi.


Makuuhuoneesta oli ikkuna olohuoneeseen, josta taasen oli suuri ikkuna koko Vuorekseen. Ihana, ihana idea. 


Toinen sisustussuosikkini löytyy alta. Värien ja valaistuksen käyttö oli todella taitavaa ja ehdottomasti jotain, jota kaipaan myös omaan (tulevaan) kotiini. Huomatkaa katon "palkeiden" sisään asennetut valot, jotka todellisuudessa lisäsivät päivänvaloa huoneessa, eli tunnelma ei ollut näin diskomainen ;D.Yksi vanhenemisen merkeistä on taatusti se, kun alkaa ihastelemaan (ääneen!) että vähäkö IHANA kodinhoitohuone. Siis kattokaa nyt noita ovia:


Finlaysonillakin oli oma talonsa mukana messuilla:Ulkouima-altaat näyttävät yleistyneen selvästi ainakin messutaloissa. Jututin loma-asuntomessuilla yhtä kylpyhuoneiden suunnittelijaa, joka kertoi niiden menevän nykyään myös ihan meille tavallisille ihmisille.

Eipä sillä, kyllähän tuolla kelpaisi sadesäitä vietellä.Itsehän löysin heti tämän suosikkini, joka kustantaa sellaiset säälittävät 700 000 euroa. Ukonkaan mielestä ei mikään paha hinta.Pst. Oma kuntosali... Ja vieläpä vaaleanpunaisilla tehosteilla.


Yhdessä kodeista oli koirillekin oma huone! Nukanakki huokailee tuossa vieressä kateudesta vihreänä (tai kakkahädästä – pitää muuten lähteä lenkille NYT).


<3 Choco

8 kommenttia:

 1. Äääh tahtoo tuollaisen "walkinbutiquecloset":in! huoh, kieli pitkällä.. sitten JOSKUS! ,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän ja SAAN sellaisen, kun (jos) ryhdymme rakentamaan. Mies halusi juhannuksena leikata kaljun ja sanoin että ihan mitä haluat saat tehdä, jos meikämanne saa oman vaatehuoneen ja kuntosalikaapin. HEHEE. Ei sillä miehen ulkonäöllä niin väliä ;D.

   Poista
  2. Aika hurjaa kauppaa teillä. Jos tuohon suostuu niin mikäs siinä. Hiukset kun kasvavat hyvin muutamassa kuukaudessa takaisin ,)

   Poista
 2. Ihan kivoja joo, mut eikäh! Toi huone koiralle:D nauroin! älkää kertoko meidän koiralle, että joillain on noin hyvät oltavat. Sen peti ku on meijän vaatekaappien tiellä. Jos haluu kaapista jotain, on koiran noustava, RAUKKA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiedän! :D Meidän Nukanakki kans kattelee syyttävästi sen pieneltä pediltä, joka on siis meidän vanha päiväpeitto...

   Poista
 3. Oih näyttää ihanilta nuo sisustukset!!! Oon itse menossa messuille ens viikolla, ei malta oottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkiksi, että suosittelen aloittamaan sieltä loppupäästä... Taloja on yhteensä 39 ja jossain vaiheessa matkaa iskee kuolema. Loppupäässä on kaikki upeimmat kohteet :).

   Poista
 4. Bluehost is ultimately one of the best hosting provider with plans for any hosting needs.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!