perjantai 20. heinäkuuta 2012

Want to be a Black Swan?

Olen harrastanut lapsesta aikuisiälle tanssia (nykytanssia pääasiassa), mutta nyt olen unhoittanut touhun pitkäksi aikaa ja muutokset näkyvät ja tuntuvat myös kehossani – se ei toimi enää samalla tavoin kuin ennen.

Siksi on pakko innostua Ballet Beautiful -sarjasta, jonka kehittäjä Mary Helen Bonham on treenannut muun muassa Natalie Portmanin hänen rooliinsa Black Swan -elokuvassa. Mikään ei kiinteytä ja tee kehollisesti niin hyvää oloa kuin tanssi!

Okei – rouva Portman treenasi vähintään kaksi tuntia päivässä (yleensä sellaiset viisi, kröhöm), eli aika paljon saa tehdä, että saisi sellaisen vartalon. Tosin hänen kroppansa oli hieman liiankin hurja – ilmeisesti hän painoi pahimmillaan 45 kiloa! Se on liian vähän jopa niin pienikokoiselle naiselle kuin Portman.

Mutta – ei-äärimmilleen vietynä todellakin varteenotettava kuntoilumuoto! Olen (taas) kipeänä, joten nyt en uskalla vielä kokeilla, mutta jahka täältä tervehdyn, niin todellakin on aika kaivaa treenitossut kaapin pohjalta. <3


<3 Choco

Ps. Onko joku teistä kokeillut balletonea? Vierailin tunnilla ja meinasin kyllästyä kuoliaaksi! Jos hyödynnetään tanssin tehoja, niin eikö sitten voida hieman myös tanssia – baletissahan se on paras ja aivan ihana motivaattori!

2 kommenttia:

 1. Aika moni tanssipainotteinen tunti on ainakin minulle ollut pettymys. En ole ikinä harrastanut sitä "virallisesti", mutta tanssimassa olen käynyt ja paljon. Sama koskee esim. joogaa tai pilatesta, jotka on muokattu ihan muuksi, kuin mitä ovat. Ja vetäjästähän se on kiinni, joten rohkeasti kokeile toista vetäjää tai kolmatta. Ja minäkin olen (taas) kipeänä, vasta kuukausi sitten olin kamalassa kesäflunssassa ja nyt iski toinen. Kolmas päivä kuumetta ja lomamatkalle lähtöäkin olemme joutuneet siirtämään jo huomiselle.. Tahtoo jo niin matkalle, kamera ja muistikortit valmiina. 10 päivän sijasta nyt onkin sitten vain 8. 7 maata kuitenkin tarkoitus "porskutella" ,) Blogissa sitten enemmän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi matkalle! Selailin juuri häämatkakuvamme läpi ja voi ei mikä kamala matkakuume iski :D.

   Ja totta puhut, tanssilliset tunnit ovat monesti hieman pettymyksiä itsellenikin. Ainoa poikkeus on Esport Fitness -keskuskessa tunteja pitävät Kimmo Jukuri, joka oikeasti saa tunneille tanssitreenin menevää tuntua. <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!