perjantai 20. heinäkuuta 2012

Tukanperkele

Voihan tukka! Alan olla todella täynnä tätä haivenkasaani, jota naisen kruunuksikin kutsutaan. Taitaa meikäläisellä olla sitten aivan ikioma orjantappuraseppele, joka ei vain kerta kaikkiaan KOSKAAN asetu kauniisti.

Siksi eilen H&M-syyskuvaston tipahtaessa postiluukustani jäin vaatteiden sijaan tuijottelemaan mallien hiuksia – tahtoo!Ongelma on seuraavanlainen: MI-NÄ

Katsokaas tiedän, että nuohan ovat vain ja ainoastaan joka aamuisen föönaus/ lämpörullahetken takana, mutta olen liian laiska tekemään sitä joka ikinen aamu, minkä lisäksi en omaa riittävän hyviä aineita. Jos silloin tällöin moiseen urakkaan sorrunkin, saa jo pelkkä kävelymatka töihin hiukseni yhtä päänahkaanuoleviksi pikku takkupesiksi kuin aina ennenkin. Ja sitten se onkin jo nutturasykeröllä.

Nyt kysyisinkin teiltä, oi rakkaat lukijat, millaisia aineita käytätte omiin hiuksiinne – siis niitä, jotka ihan oikeasti myös toimivat?

<3 Choco

8 kommenttia:

 1. Minä taas kysyn, että mitä aineita Sinä käytät hiuksiisi? Oma pehkoni tarvitsee hyvää hoitoainetta ja ollakseen ihanan sileä vielä tätäkin enemmän, niin käytä muutamaa tippaa Lorealin raidoitetuille hiuksille olevaa öljyseerumia (pinkki puteli ja koko sarja). Taikkujen matkalle "erehdyin" ostamaan Kerastasen matkasetin, joka osoittautuikin aivan ihanaksi. Chroma Riche on se malli ja hoitoainetta toooodella niukasti saa käyttää, ettei tule överit. Meren ja tuulen tuivertama pehkoni oli silkkisen pehmeä ja kiiltävä tuon käsittelyn jälkeen. (Ja oikeasti omat hiukseni ovat paksut ja ylettyivät vyötärölle (matkalla, nyt lyhennetty 15cm) ja haudehoitoa riitti teelusikallinen koko hiuksiin.) Aina silloin tällöin teen hamppuöljyhoidon, sen jälkeen hiukset ovat kyllä niin sliipit ja kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... Oma tukkani taasen ei siedä paljoakaan hoitoainetta, koska se on niin liukas ja "päätä myöten" menevä, mikä on kampaajan mukaan liian hyväkuntoisen hiuksen syytä – näköjään sekin voi olla ongelma :D. Itse asiassa itse tarvitse juuri tuota sileyttä pois.

   Mutta siis kaipaisin vinkkejä siihen, miten esimerkiksi kiharan saa pysymään tai föönauksen. Pesu minulla on kunnossa. Tajusikohan tuosta postauksesta nyt jotenkin väärin päin tämän asian, ääks :D.

   Poista
  2. Taisin lukea liian nopeasti, enkä tajunnut tätä ongelmaa. Sulla on siis ns. lasimainen hius, jollaisia on itämaisilla naisilla ,) Siihen ei oikein auta oikeastaan mikään.. Hiusta voi "pehmentää" rikkomalla sen rakennetta, jolloin hiussuomut jäävät auki ja tulee muotoutuvampaa lopputulosta silloin. Kotikonstein tätä voi kokeilla vaikka huuhtelemalla hiuksia kuumalla vedellä. Normaalistihan suositellaan kylmää vettä, jotta suomut sulkeutuvat. Mites tummille hiuksille olevat hiusshampoot/puuterit? Tai pesu jollain vähiten hoitavalla esim. tervashampoolla ilman hoitoainetta? Yritän nyt lähinnä miettiä vähiten hiuksia rasittavia tapoja saada jotenkin pysymään "asioissa". Siskollani oli aikoinaan kuvaamasi "jouhet", jotka hän sitten onnistui pilaamaan lukuisilla värjäyksillä. Hänen tyttärellään on samanlaiset, mutta hän saa kiharat ja kampaukset pysymään ainoastaan laittamalla niihin kilokaupalla tököttejä.

   Poista
  3. Itse asiassa kampaaja suositteli pientä "tappokeikkaa" ja taidan olla hänen kanssaan samoilla linjoilla. Ei tätä liukkautta kestä :D. Hiukset eivät ole samanlaiset kuin itämaisilla naisilla, vaan enemmänkin hmmm... Semmoista untuvapellavaa, jota on paljon. Olikohan tuossa nyt mitään järkeä :D.

   Saatan ottaa permanentin again, sillä vaikka kaikki kampaajat aina aluksi järkyttyvät tästä vaatimuksestani, se tekee hiuksilleni enemmän kuin hyvää, kunhan käytössä on suuret rullat. Saan sellaista ihanaa luonnonkiharamaista jämäkkyyttä päähäni. Ja nyt kun tätä kirjoitan, niin kyllä on vaan koko ajan parempi idea :).

   Kitos Domi vinkeistä! <3

   Poista
  4. Permistä olisin minäkin ehdottanut, tai oikeastaan pehmennyksen nimellähän tuo kulkee muistaakseni virallisesti ,) Jos se tuntuu hiuksissa hyvältä, niin mikä estää? go or it girl!

   Poista
 2. Anonyymi7/20/2012

  Ei kai auta kuin alusta saakka pohjustaa_pohjustaa_ja_pohjustaa tulevaa kampausta? Jätä tukan pesu ja vetäise muotoilevalla kuivashampoolla? Unohda hiuslakka- ja vaha ja käytä hiuspuuteria. Mulla on itelläni Herbinan tuuheuttava kuivashampoo. Hirmu hyvä muuten, mutta se ei tosiaan tuuheuta, vaan muotoilee enemmänkin. Jättää tukan vähän saman tuntuiseksi, kuin kunnon hiuslakka tekee, ilman sitä "koppuraista" hiuslakkafiilistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin myös hiuspuuteria, kunhan vain opettelisin käyttämään sitä.. Mutta kiitos vinkistä, palaan näihin jahka ryhdyn treenaamaan tätä tukkaani :).

   Poista
 3. Anonyymi8/13/2013

  Pese tervashamppoolla...ei hoitoainetta..sitten hiukset pyyhekuivaksi...ja laita muotoiluvaahtoa...seiso lattialla pää alaspäin ja föönaa kuivaksi ...sitten vain vauhdilla nostat pääsi ylös lattian suunnasta ...ei ole liukkautta ja tukkasi on tullut paksummaksi kas tässä hyvä kontsi mitä kannataa kokeilla

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!