sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Voita Zalando-lahjakortteja sadan euron edestä!


Postaus toteutettu yhteistyössä Cuponationin kanssa

Teknisten ongelmien vuoksi Cuponationin kilpailuaikaa pidennetään viikolla ja Reiman lahjakorttien sijaan arvomme kaksi kappaletta lahjakortteja Zalando-verkkokauppaan. Kilpailuaika jatkuu siis sunnuntaihin 22.6. asti! Tähän mennessä osallistuneet ovat luonnollisesti edelleen mukana arvonnassa. 

Katso osallistumisohjeet alta!Osallistua voit kahdella tavalla – tai vaikka kummallakin. Kirjoita blogipostaus aiheesta "Kun minusta tuli äiti" – haemme muistoja raskausajalta tai synnytyksen jälkeen ja muisto voi olla kirjoitus, kuva tai mitä tahansa keksitkin. Blogipostauksella osallistut 70 euron arvoisen lahjakortin arvontaan. 

Tilaamalla CupoNationin sähköisen uutiskirjeen voit voittaa 30 euron arvoisen lahjakortin Zalandon verkkokauppaan.  

Näin osallistut 70 euron arvoisen lahjakortin arvontaan:

Tee blogiisi postaus otsikolla "Kun minusta tuli äiti" – haemme muistoja raskausajalta ja ne voivat olla missä muodossa tahansa – kuvia, tekstiä, mitä vain haluat – ja linkitä postaus blogiini. 

Muista liittää mukaan teksti "Osallistun kilpailuun, joka on järjestetty yhteistyössä CupoNation.fi ja Rakkaudella, Hannele-blogin kanssa." ja lisäksi laita linkki postaukseesi tämän postauksen kommenttikenttään tai lähetä se minulle sähköpostitse, jotta varmasti huomaan osallistumisesi. 

Näin osallistut 30 euron arvoisen lahjakortin arvontaan:

Tilaa CupoNationin sähköinen uutiskirje, jonka kautta saat sähköpostiisi sinua kiinnostavat, ajankohtaiset alennuskoodit. 

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja kilpailu päättyy 22.6.2014. Kilpailun järjestää Cuponation yhteistyössä Rakkaudella, Hannele -blogin kanssa ja palkinto arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 22.6.2014.


Onnea arvontaan beibet!

<3 Hannele


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!