sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Voita lahjakortteja sadan euron edestä Reiman verkkokauppaan!

Postaus toteutettu yhteistyössä Cuponationin kanssa

EDIT: Teknisten ongelmien vuoksi pidennämme osallistumisaikaa viikolla ja arvomme Reiman lahjakorttien sijaan Zalandon lahjakortteja! Päivitetyn arvontapostauksen löydät täältä. 

CupoNation on ilmaisia alennuskoodeja ja diilejä tarjoava nettisivusto, josta voi bongailla hyviä tarjouksia melkeinpä mihin verkkokauppaan tahansa – mukana on shoppailtavaa niin H&M:n ja Zalandon kaltaisista muotijäteistä matkailusivustoihin, lastenvaateliikkeisiin ja kodin verkkokauppoihin.

Blogillani on kunnia tehdä yhteistyötä CupoNationin kanssa ja sen myötä saan hemmotella hitusen teitä lukijoitakin – tarjolla olisi 100 euron edestä lahjakortteja Reiman verkkokauppaan!Osallistua voit kahdella tavalla – tai vaikka kummallakin. Kirjoita blogipostaus aiheesta "Kun minusta tuli äiti", niin osallistut 70 euron arvoisen lahjakortin arvontaan Reiman verkkokauppaan. Tilaamalla CupoNationin sähköisen uutiskirjeen voit voittaa 30 euron arvoisen lahjakortin Reiman verkkokauppaan.  


Näin osallistut 70 euron arvoisen lahjakortin arvontaan:


Tee blogiisi postaus otsikolla "Kun minusta tuli äiti" – haemme muistoja raskausajalta ja ne voivat olla missä muodossa tahansa – kuvia, tekstiä, mitä vain haluat – ja linkitä postaus blogiini. 

Muista liittää mukaan teksti "Osallistun kilpailuun, joka on järjestetty yhteistyössä CupoNation.fi ja Rakkaudella, Hannele-blogin kanssa." ja lisäksi laita linkki postaukseesi tämän postauksen kommenttikenttään tai lähetä se minulle sähköpostitse, jotta varmasti huomaan osallistumisesi. 


Näin osallistut 30 euron arvoisen lahjakortin arvontaan:


Tilaa CupoNationin sähköinen uutiskirje, jonka kautta saat sähköpostiisi sinua kiinnostavat, ajankohtaiset alennuskoodit. 

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja kilpailu päättyy kahden viikon kuluttua, eli 15.6.2014. Kilpailun järjestää Cuponation yhteistyössä Rakkaudella, Hannele -blogin kanssa ja palkinto arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 15.6.2014.

Tarkemmat säännöt voit lukea täältä. 

Onnea arvontaan beibet!

<3 HanneleEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!