keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Victoria's Secret -treeniä kotisohvalle!

Arvatkaapas kuka kävi eilen lenkillä? Fitfiiu! Tai siis, korjaus: laitoin lenkkivaatteet päälle, kuulokkeet korviin, treenimusat soimaan ja matelin etana-eläkeläisvauhtia 20 minuutin hurrrrjan lenkin – ehkäpä sellaiset 1,5 kilometriä. Voin kertoa että sain hitusen verran pitkiä ja huvittuneita katseita kovaa treenaavilta, mutta who cares – fiilis on tärkein (ja tunkekoot itse vesimelonin persuuksistaan ja suunnatkoon sen jälkeen lenkille, NIIN).

Nyt osa poppoosta siellä ruudun toisella puolen saattaapi nostella kulmakarvojaan, että voisko nyt vaikka vähän odotella paranemista ennen kuin edes yrittää aloittaa treeniä, mutta mun pääkoppani kaipasi sitä niin kipeästi ja otin todella rauhallisesti. On uskomatonta miten kunnon hikitreeniä voi kaivata näin paljon ja etenkin entistä inhokkilajiani juoksua! Muutama vuosi takaperin vielä vihasin lajia, mutta muutaman kokeilukerran jälkeen se alkoikin maistua ja nyt olen ihan koukussa.

Samaan treenihimoon googlailin jo muutamia treenivideoita, joista voi aloitella sitten joskus. Hypyt sun muut on jätettävä vielä pitkään pois, mutta kevyesti tehden esimerkiksi tämä treeniguru Andrea Orbeckin Victoria's Secret -treeni voisivat olla loistohomma kotijumpaksi, vai mitäs sanotte?


Kaikki tuntuvat tällä hetkellä kuolaavan lihaksien perään, mutta itse olen aina ihaillut ballerinamaista, notkeaa ja silti kiinteää vartaloa, jossa lihakset eivät erotu kovin hyvin, mutta paketti on silti kasassa – esimerkiksi juurikin Victoria's Secret -mallien kropat ovat ehdotomasti omalla wanties-listallani (ei sillä että sellaisen joskus saisin, mutta girl can dream – right? ;D). En todellakaan sano että vain ja ainoastaan sellainen keho on kaunis jne. jne., mutta jos jonkinmoista kroppamallia tavoittelisin treenilläni, niin kyllähän Heidi Klum ja Adriana Lima ovat aikamoisia kuumiksia :D.

Kuten tanssijat, myös VS-mallit tekevät paljon treeniä kehon omaa painoa hyödyntäen, minkä lisäksi aerobista treeniä on listalla melkoinen määrä. Taatusti daamit rehkivät myös salilla, mutta kotijumppaa kaipaileville myös alla oleva hieman rauhallisempi ja DOCTOR EVILIN vetämä treeni saattaisi toimia. Huomaan muuten raskauden vaikuttaneen aika paljon lihaksiini – esimerkiksi takapuoli on litistynyt ennätysvauhtia! Onko muille käynyt samoin? Myös ryhti on aika kadoksissa ja aivan ensimmäiseksi olen yrittänyt opetella jälleen seisomaan suorassa.

Pepputreeni taitaa olla tehokkainta salilla kunnon painoilla, mutta kotonakin saa aikaiseksi paljon. Alla olevaan pätkään VS-fanit ovat antaneet omat suosikkiliikkeensä ja uskoisin niiden näin ensikatsomalta olevankin aika tehokkaita. 


Treenitsemppiä sinnekin sitä kaipaaville! Mä vielä jäähdyttelen kotvan verran, mutta KOHTA.... Uskomatonta miten kunnon hikoilua voi kaivata näin paljon – ennenhän mä viihdyin ihan mielelläni täällä sohvan pohjalla? :D

<3 Hannele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!