sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Viikonloppuna eräänä

Onnellista isänpäivää kaikille isille ja etenkin omalleni!

Täällä on vietetty ihanan levollista viikonloppua herkuttelun, kotitöiden ja loikoilun merkeissä, uh! Tulikin todella tarpeeseen viime viikon jälkeen, joka vei mehut emännästä varsin tehokkaasti.

Meillä julkisivuremontti on vihdoin saatu päätökseen ja ikkunasta näkee jälleen ulos, jeh! Tästä iloitsee eritoten Nukanakki, jonka päivät ovat nyt huomattavasti hurjempia, kun lintujen, ihmisten ja naapurin Sissi-koiran vahtiminen on vallannut jellonanosan pikkukoiran päivyristä.


Isänpäiväksi omalle isälleni lähti jännittävääkin jännittävämpi teos, "Klapikirja", omalle uroolle oli puolestaan vauva järjestänyt jo pienen yllätyksen, vaikka tietenkään se ei ole soveliasta näin ennen syntymää... Onneksi meidän vauva onkin vähän säännöistä piittaamaton cowboy(tar?).


Mieheni työskentelee siis pelastusalalla ja on tietysti siksi vauvasta heti paljon coolimpi ku kaikkien muitten faijat ;).

Näin netin syövereissä hieman samantapaisia paitoja, mutta en löytänyt sopivaa printtiä. Siispä suunnittelin tuon itse Photoshopissa ja lähetin valokuvausliikkeeseen painatettavaksi. Ensi kerralla tietääkin sitten valita paksumman kirjasimen ja yksinkertaisemman kuvan + laadukkaamman painon, sillä vaikka nuttu kuvassa näyttääkin ihan hyvältä, on jälki luonnossa ehkä hitusen liian haaleaa.

Onkos teillä juhlittu isänpäivää tänään? :)

Rakkauvella, Hanettaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!