lauantai 23. marraskuuta 2013

Vaginakakku – ei herkimmille...

Baby showerit ovat yleistyneet myös omassa lähipiirissäni ja mikäs sen mukavampaa – minusta tulevan vauvan ja äidiksi muuttumisen juhlistaminen on enemmän kuin jee, taatusti hyvä syy juhlaan.

Muttamutta – ihan kaikkia ohjelmanumeroita en allekirjoita, kuten nyt vaikka näitä amerikkalaisten suosimia vaginakakkuja... Törmäsin näihin alunperin Facebookissa, jossa joku oli jakanut linkin ja huhhahhei – pystyisittekö te, hyvät lukijat, leikkaamaan tahi katselemaan kahvipöydässä moisia herkkuja?

Anteeksi jo etukäteen. Jos oksennusrefleksi herkkä, klikkaa vaikka tänne, missä kauniita kukkakuvia.

Pinterest/ Brittany de Los Santos

Kuva: Pinterest/ Ashley Shop

Kuva: Cakewrecks.com

Happyplace/ some eecards.com

Ja vielä lopuksi Jee sun pimpsa tulee vielä joskus olemaan myös tällainen -kuppikakut...


Pahoittelen kokemaanne kuvatuskaa, toivottavasti nämä kaakut eivät ikuisiksi ajoiksi porautuneet verkkokalvoillenne. Mutta kun oli pakko :D.

Ilmiön todenperäisyydestä ei ole vielä kunnollisia todisteita – jos sattuu löytymään jenkkejä yleisöstä, niin ihanko te tosissanne? Mitä on luvassa seuraavaksi? Raskausvaivakakkuja, kuten ummetuskakku tai oksennuskakku?

Itse kyllä tykkään huomattavasti enemmän niistä masukakuista, joita eräs taitava Helena tehtailee kovin hienosti. Tai ihan vaikka Viennettaa ennemmin kuin näitä :D.
Huhhei...

<3 Hanettaja

Ps. Kuvat tällä kertaa valitettavasti netin syövereistä, eikä lähteitä voi kunnolla todentaa. Mutta kun oli_pakko ja valmistajien kuvina/ itse otettuin ei nyt valitettavasti onnistu :D

4 kommenttia:

 1. Siis hyi hele, nää on niin kamalia :D Oon kans pariin moiseen kuvaan törmänny, mutta että näköjään ihan yleisempääki :O Hyi ristus, tommonen kakkeni lentäis mun talosta ulos aika rytinällä :D

  VastaaPoista
 2. Jösses miten karmivia :D Eihän näistä voi mitään muuta sanoa... (kuin että onneksi mallina toimineet tyttäret ovat ilmeisen mieltyneitä sheivailuun, muuten voisi olla vielä vähän jäätävämpää -sorisorisori!) :D

  VastaaPoista
 3. Hyi hitto nuo on kyllä kauheita, mutta ei silti voi ku nauraa :D Toivottavasti Hellu leipoo sulle sen mahakakun eikä tuota! (Ne on kyllä upeita, vaikka en oo livenä nähny!)

  VastaaPoista
 4. Hyi helvetti. Siis itse en todella ole mikään pikkusievä, mutta toi on jo ällöä. Minen mitään römpsän muotoista kakkua söisi. :D
  Enkä kuppikakkua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!