keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Takkijuttuja

Olen kipeästi uuden takin tarpeessa, nyt vain pitäisi saada pähkäiltyä, että millainen mun vatsakupuni onkaan seuraavien viiden kuukauden ajan: iso, isompi vain ihan hullu. Ja mitä tapahtuu muulle kropalle, kädet ja hartiat tuskin venyvät, mutta silti massaa voi vain tulla lisää (ja tuleekin).... Suunnitelmissa ei ole missään vaiheessa siirtyä käyttämään aviomiehen vaatekaappia, suoraan sanottuna pelkkä ajatuskin puistattaa, joten sotasuunnitelmani on oltava huolellinen.

Nyt olen päässyt pähkäilyssäni seuraavaan suunnitelmaan: a-linjainen malli, joka kuitenkin istuu ja on yläosastaan ryhdikäs, mutta kuitenkin sen verran tilaihme, että sinne mahtuu niin emäntä kuin sen bebekin.

Mitäs tykkäätte näistä malleista? Toiveissa oli alunperin harmaa tai tummansininen yksilö, mutta jotenkin ne värit jäivät uupumaan..

Ensimmäinen ja viimeinen takki ovat Zaran valikoimaa, keskimmäinen on Asosilta. Tuo ensimmäinen miellyttää tällä hetkellä silmää eniten, taidankin suunnata askeleeni Zaran myymälään...

Vain keskimmäinen takeista on äitiysmallistosta, eli olen katsellut myös muiden kuin mammaliikkeiden ikkunoita. Suunnitelmissa on ostaa yhtä kokoa suurempi takki kuin normaalisti ja toivoa parasta – en millään haluaisi ostaa takkia vain yhtä talvea varten.

<3 Hannele

4 kommenttia:

 1. Tuo ensimmäinen takki on todella tyylikäs! Käyttöä löytyisi siis varmasti myöhemminkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekin olen siihen ihastunut ja taidanpa sen kotiuttaakin... Toivotaan että mun palloni mahtuu siihen koko talven :D

   Poista
 2. Oon muuten nähny yks talvi sellaisen ratkaisun, että kun tulevalta äidiltä oli mamma-takiksi ostetusta takista loppunu tila (kanssa tollanen A-mallinen), oli tämä/joku tuttu neulonut sellasen MEGA-kaulaliina hässäkän, paksun leveen pitkän villaihmeen jolla peitti kaistaleen ku kaikki napit ei enää mennykkään kiinni (eli nappikiinnityksellinen takki on tässä mielessä vetoketjullista parempi vaihtoehto - valmiista vyönlenkeistä ei välttämättä myöskään sinällään ois haittaa..). Tässä vaiheessa oli jo kevät korvilla eikä ilmat niin hirmu paljoa pakkasella, eli uuden talvitakin osto vielä loppu talvea varten ois varmasti tuntunu melko haaskuulta.

  Eka takki kyllä ihan ulkonäöllisistäkin syistä oma suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! :D Kuulostaa aika villiltä, jos nyt osaan kuvitella sen oikein... Hmmm... Multa löytyy onneksi(?) kaapista jo yksi todella iso mutta aika ruma takki, joka on varmaankin sopiva sitten kaksi kuukautta ennen the-päivää. Eli siirryn siihen, jos halkean (vaikka ruman takin käyttäminen käytännön syistä, voiko olla paskempaa? ;D)

   Poista

Kiitos kommentistasi!