torstai 7. marraskuuta 2013

Sparkle!

Kaikki kimallus ja välke tuntuvat vetävän minua entistä enemmän puoleensa näin joulun alla.

Tästä se ajatus lähti – Martha Stewartin huikea halloween-kattaus on kerta kaikkiaan mieletön, miten se nainen (ja sen miljoona assaria) aina onnistuukin näin tyylikkäästi?


Halloween kuitenkin oli ja meni, ja minähän olen jokatapauksessa enemmän jouluihmisiä...

Siksipä tänä jouluna on ehdottomasti löydettävä aikaa muutaman kimallehahmon tekoon. Ilmeisesti tarvitaan kunnon liimaseos, riittävästi glitteriä ja hyvä hahmo (minkä löytäminen onkin ollut Suomessa aika haastavaa).

Peuraperhe olisi aivan ihana. Tämä kolmikko on myynnissä Orangeandpear.comissa. *klik*


Myös simppeli tähtiparvi olisi ihana lisä vaikkapa seinään kiinnitettynä? Näistä voisi asetella erilaisia tähtikuvioita tai vaikkapa pienen tähtisateen suihkuamaan yhdestä nurkasta.

Kuvan tähdet ovat White Companysta, eivätkä tosiaan ole hinnalla pilatut (8 puntaa). Nyt olisi kuitenkin kova itse tekemisen himo, ei itse ostamisen himo. Niille, joille kelpaavat myös ostoversiot löytyy linkki tästä. *klik*


Pinkki possu on nähty blogissani aiemminkin, mutta nyt se tuli uudestaan mieleen... Joo, ehkä hitusen härski, kun kinkut ja kaikki, mutta kuitenkin – syötävän ihana, ehhehehee... :D

Possu on myynnissä Etsyssä. *klik*


H&M Home -osastolle oli myös tullut yhtä jos toistakin kimaltavaa...


Nuo ylläolevat kynttilälyhdyt ovat kyllä aika upeita, vai mitäs tykkäätte?Paljettityynyt <3. Meillä onkin niitä jo kahdessa eri värissä – voitte vain arvata, kuinka paljon uroo arvostaa ;).

Miltä teidän joulunne näyttää tänä vuonna?

<3 Hannele

3 kommenttia:

 1. Oi! Stockan jouluosasto on ehdoton ;) Hankimme pari vuotta sitten muovisen kuusen ja olen ostanut siihen hyvällä omalla tunnolla esimerkiksi pinkkejä, kimmeltäviä ja korkokengän muotoisia koristeita :D Ajattelin, että kun kerta vanhemmilla on oikea kuusi niin saa mennä oman kuusen kanssa vähän överiksi ;)

  VastaaPoista
 2. Mä rakastan kimallekuorrutettuja eläimiä! Aina vaan tulee osteltua niitä lisää, vaikka miten vakaasti lupaan sulhaselleni, että en enää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Siis mistä sä oikein löydät niitä?

   Poista

Kiitos kommentistasi!