maanantai 2. joulukuuta 2013

Akneen helpotusta: Bio oil, sinä öljyjen Neitsyt Maria!

Ette usko kuinka ihanaa on koskea näpytöntä kasvojen ihoa nääääääääin pitkän aknekauden jälkeen. Miten ihanaa sitä on meikata, miten hyvältä se näyttää kaikkien asujen kanssa ja miten ihanaa, kun mikään paikka ei jomota tai kutita.

Blogiani pidempään seuranneet tietävätkin, että olen kärsinyt jo pidemmän aikaa melkoisesta hormoniaknesta. Nyt se on kuitenkin tiessään muutamaa vihulaista lukuunottamatta.

Heidi-siskoni käväisi noin kuukausi sitten moikkaamassa meitä Englannista ja toi samalla omassa raskaudessaan luottotuotteeksi nousseen Bio oil -putilon. Kokeilin tuotetta ensin vatsaan, kuten vatsankasvattajan kuuluukin, mutta kotvan päästä innostuin laittamaan sitä myös kuivuneeseen nassuuni. Lopulta käytin sitä ohjeen mukaisesti aamuin illoin ja nyt hieman yli kuukauden jälkeen ihoni on sileä röpelöisen näppyihon jälkeen – oi onnea!Kun ensimmäinen puteli loppui, levitin kasvoilleni yhden aamun ja yhden illan verran Nivean perusrasvaa ja kappas vallan – tähtitaivas palasi ennen kuin ehdin perkelettä huikata.

Akneihon lisäksi Bio oil lupaa poistaa myös arpia ja muun muassa silottaa ryppyjä, sekä tasoittaa ihon väriä. Rypyistä en osaa sanoa, mutta ihoni on tasaisempi ja kauniimman värinen kuin aikaisemmin. Eron huomaa paljaalla silmällä.

Pieni varoituksen sana tosin: kaikkien kasvoilla tämä(kään) tuote ei toimi samalla tavoin, sillä siskoni koitti tätä myös kasvoihin, mutta sai tulokseksi näppyläjoukkion... Omalla vastuulla siis ;).

Tuotetta saa apteekista ja hinta on huikeat 10 euroa, eli ei ole hinnalla pilattu tämä kauneusvinkki.

<3 Hannele

4 kommenttia:

 1. Oi, pitääkin rientää kokeilemaan! Omassa naamavärkissäni on hormoninäppyily pahentunut ihan huolella mahankasvattelun myötä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pöh! Kannattaa kyllä kokeilla! Toinen hyvä on muuten Weledan kasvovesi, voisinkin tehdä ihan postauksen näistä akneihon taltutusavuista. Tsemppiä sinne, niin tiedän miten hirveää tuo on. Vaikka moni kokee ihosta ruikuttamisen pinnallisena, niin se vaikuttaa yllättävän paljon itsetuntoon ja omaan oloon.

   Poista
 2. Saa myös Prismasta nykyään. :) itse en ole kyllä vielä kokeillut, mutta pitää varmaan testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai saa?! Kätevää :). Kannattaa testata ehdottomasti, mutta tosiaan riippuu myös paljon nassusta miten toimii.

   Poista

Kiitos kommentistasi!