tiistai 5. helmikuuta 2013

Kesä, kärpäset – ja vaaleanpunainen sisustus!

Voihan kesä ja kärpäset, tai edes kevät ja ihanat, aurinkoiset piknikit!

Lumoiduin täysin näistä Riverdalen mainoskuvista, joista ei ole kyllä mukavaa kääntää katsetta tuonne pahuksen loskaan ja räntäsateeseen.

Onneksi enää kaksi (2) kuukautta kevääseen!Erittäin mielelläni kotouttaisin myös nuo huonetuoksut ja -kynttilät  sekä hanat pinkit soffatyynyt kotiimme. Voiskohan joku vielä siivota ja laittaa auringon päälle, sekä ikkunasta tuollaiset heleät lehtiverhot näkymään, kiitos? :DDays-kylpykosmetiikasta puhumattakaan...*huokaus* Joko teillä puuhataan kevätsisustusta?

<3 Hannele

Ps. Kaikki kuvat siis Riverdale, jos nyt ei tullut vielä selväksi tämä ;D
Pps. Sisustusasioista puheen ollen – johan olette osallistuneet lukija-arvontaan, jossa voi voittaa itselleen lahjakortin Stockmannille? Jos ette, niin hopi hopi! Aikaa on tämän kuun loppuun asti :).

4 kommenttia:

 1. No kyllä kelpais mullekin! Vielä kun olisi noin siistiä ja kaunistakin kotona! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Siivottu koti on kyllä <3

   Poista
 2. Ihanan makoisia pinkkejä kuvasia, ihan tuntuu ikenissä! :D Mulla jo vähän kutittelee kevät, vaikka suurinpiirtein aika vaaleaa meillä onkin. Kaikkea ihanaa on saapunut myös H&M Homeen, aijai (ja ne on aika edukkaita, ne).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekin katselin sieltä PINKKEJÄ tyynyjä, nam :). Olen yrittänyt kuitenkin vähentää nettishoppailua, joka on osoittautumassa aikamoiseksi haasteeksi :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi!