sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Laadukkaat ja toimivat talvikengät – vihdoinkin!

Kuinka moni teistä on jo kironnut talvikenkänsä alimpaan helvataan tuossa loskasäässä? Minä en!

Tänä vuonna reippailumenoissa talvipopoinani ovat toimineet Sorelin kengät, jotka ovat osin kumisaapasta, karvavuorella varustetut ja pohjakaan ei ole liukas. Tietystihän ne voisivat olla kauniimmat, eivätkä ole toimistokäyttöön, mutta onneksi vaihtokengät on keksitty.

Sorel Tivoli, lifesaver. 

Kuva on Spartoo.fistä, mutta Sorelin popoja myydään lähes kaikissa nettikaupoissa. Hinnaltaan kengät ovat kaiketi 120 eurosta ylöspäin aina 200 euroon, mutta talvikenkiin kannattaa panostaa, sanon minä: Kuivat jalat ja kaatuilusta kipeytymätön peppu ovat mannaa täällä Suomen talvessa ja olenkin ihan vain siitä ilosta käynyt läyskyttelemässä popoillani lätäköissä ihan varta vasten – ei tuu vesi läpi! :)

Myös julkimot ovat löytäneet Sorelit. Ehkä havaittavissa seuraavaa Uggs-maniaa (jotka ovat muuten vähintäänkin huonot kengät omasta mielestäni)?

Elle, Jessica ja Demi on meikäläisen kenkäkamuja. 
Onko teillä ollut erityisen hyviä tuotteita käytössänne tänä talvena? Ilmiantakaa ne heti!

<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Minä olen! Ostin vuosi sitten tavalliset keinonahkaiset n. 80 euron talvisaappaat, jotka ovat parin talven aikana osoittautuneet varsin laaduttomiksi. Keinonahka kenkien kärjistä lähtee paloittain irti, joten vesi pääsee mukavasti sisään suoraan kenkiin. :/ Kylmätkin ovat vielä! Täytyy ensi syksynä hommata tuollaiset hyvät ja vedepitävät (ja varmasti lämpimät) kengät, jotka varmasti ovat enemmän hintansa väärti kuin tällaiset halvemmat rupukengät. Nettikaupassa niitä näyttäisi olevan aika paljon myynnissä, mutta kaipa noita saa ihan tavallisista kenkäkaupoistakin?

    VastaaPoista
  2. Mulla on Shepherdin lammasnahkaiset talvikengät olleet kaksi talvea käytössä, ja on ne niin ihanan lämpöiset ja pehmeät, yllättävän hyvin jalka jaksaa pitempiäkin lenkkejä niillä. Monesti olen koirulit pissattanut ilma sukkia, ei palele :) Ainoa vain, että ovat aika liukkaat. Ja ovat sellaiset samanmalliset kuin UGGit. Noita Soreleita koitin juuri TopSportin loppuunmyynneissä, olisi vain 60€ jäänyt hintaa. Muttamutta. En saanut paksua pätykkäjalkaani vedettyä kenkään. Siis siitä kuminauhan kohdalta. Harrrmitti:( Ja nyt ne loskakelit vasta alkaa. Ja niihin menee hermo.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!