sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Aurinkoisia ja sateisia uutisia

Lomalta on palailtu takaisin kaupunkiin ja mikä ihana yllätys täällä odottikaan matkalaisia! Ennen matkaa lenkillä mukaan poimimani, myrskyn maahan viskaamat oksat olivat heränneet henkiin.

Uskomatonta, mitä lämmin vesi ja aurinkoinen paikka tekevät muutamalle hassulle risulle.Lomalla tuli taas todistettua, että liiallinen rentoutuminen tekee hallaa: minulla on nuha, yskä, kurkussa kaktus ja selässä tulehtunut lihas. Parempi vaan pysyä stressin kourissa ;).

Todellisuudessa tuo viikon palautuminen teki enemmän kuin terää - nyt en malta odottaa, että pääsisin taas töihin huomenna! Outoa, tiedän :). 


Olen shoppailulakossa, jonka tarkoituksena on karsia sitä turhaa ostamista. Todella toivottuja ja tarpeellisia juttuja voi kuitenkin ostaa (esimerkiksi uusi keittiön pöytä on pian hankinnassa).

Kaikki tämä sairastelu ja ihana kevätaurinko saavatkin todella kaipaamaan jo lenkkipoluille ja tarvitsen sitä varten yhtä jos toistakin uutta (voi harmin harmi...). Lenkkitossuissani on nimittäin reikä pohjassa, minkä lisäksi haaveilen uudesta soittimesta. 


Myös kevätsisustus vaatii uudistusta, sillä sisustuslakkoni on virallisesti ohi.

Saimme nimittäin selville syyn, miksi kotimme myynti on takkuillut: meille on tulossa julkisivuremontti ja vieläpä kovalla kiireellä!


Itse olen ensijärkytyksen jälkeen ihan hyvilläni, että pääsemme vihdoin ja viimein kodin esittely-rumbasta irti. Nyt voimme elellä rauhassa kevään ja kesän ajan kodissamme ja laittaa sen uudestaan myyntiin sitten vaikka ensi keväänä. <3 Kiinnostuneita on ollut todella paljon, mutta tuo remontti onkin sitten saanut monet uusiin aatoksiin. Muuten kotimme on erittäin hyvässä kunnossa, sijainti on hyvä ja hintakin kohdillaan. Eli eiköhän se sitten remontin jälkeen mene kaupaksi meitä miellyttävään hintaan ja päästään täällä bloginkin puolella kohkaamaan uudesta kodista ;).

Aloitin kevätsisustuksen päivityksen pienellä, mutta sitäkin ilahduttavammalla uudistuksella. 
Mökkikunnastamme löytyy myös Nanson outlet-myymälä, jonne kipitän aina sydän toivoa täynnä. Tällä kertaa mukaan tarttuivat nämä mustavalkoiset tyynyliinat, joita olen himoinnutkin jo hyvän aikaa, hintana vain 4 euroa kappale!Ihanat. En malta odottaa, että saan nuo pestyä ja pedattua kevätöitä varten.

Mites siellä on elo sujunut? Pian on muuten blogiarvonnan aika - muistakaahan osallistua!

<3 Hannele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!