tiistai 18. syyskuuta 2012

Kaunistavaa ruokaa?

Raakaruokailu on hip ja cool juttu tällä hetkellä, jota aika moni on uskaltautunut kokeilemaan. Itselleni se on hieman liikaa täysinäisenä ruokavaliona, mutta olen lisäillyt vehreää ja tuoretta ruokaa lautaselleni huomattavasti. Etenkin runsaan vihreän nauttiminen näkyy kasvoilla muutamassa päivässä – iho hehkuu ja on heleämpi.

Aamuni aloitankin nykyään ihanaisella smoothiella, jolla on helppo täyttää sitä kuuluisaa puolta kiloa päivässä ;). Tässä teillekin mun suosikkiresepti!


Kaunistava smoothie

Banaani
Mansikoita
Selleriä
Lehtisalaattia, esimerkiksi lollo rossoa
Vettä noin 1 dl

Sekoita kaikki villisti sekaisin blenderillä tai sauvasekoittimella ja sitten vain omnomnom. Tiedän – tuo selleri ja lehtisalaatti voivat aiheuttaa ensin järkytyksiä, mutta uskokaahan meikäläistä – eivät maistu siellä seassa miltään! Myös parsakaalta kannattaa kokeilla, sillä se on superterveellistä ja tekee hyvää iholle, mutta ei oikeasti_maistu_miltään siellä marjojen seassa.

Jos ette usko minua raakaruoan suhteen, niin uskokaahan raakaruokailija Mimi Kirkia, joka on vannonut tuoreen ravinnon nimeen jo pitkään. Ja sen kyllä huomaa – rouva on siis 70-VUOTIAS.


<3 Hannele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!