tiistai 18. syyskuuta 2012

Jäähyväiset kodille...

Moni teistä on toivonut sisustuspostausta meidän oman kotimme sisustuksesta. Aikomuksena on tietenkin toteuttaa kyseinen toive, mutta nyt se on hieman ongelmallista....


Katsokaas, kun kotimme on laitettu myyntiin, joten kaikki ylimääräinen on riisuttu pois huoneista. Siksi oma koti tuntuu ihan kummalta, hiukkasen hotellilta – ei tällaisesta kodista voi tehdä sisustuspostauksia! :D


Onpas tämä jäänyt keltaiseksi kuvaksi, kiitos lamppu <3.

Poissa ovat lehtikasat yöpöydältä, kirjat ikkunalaudalta ja valokuvat seiniltä. Nyyh. Onneksi aina kun jostain luopuu, saa jotain uutta ja ehkäpä parempaa tilalle (ei muuten päde sitten miehiin ja Nukanakkeihin tämä sääntö).

Aiheuttaako muuttaminen teissä muissa iloa, surua, ärtymystä – vai kaikkia näitä tunteita yhdessä? ;D

<3 Hannele

6 kommenttia:

 1. Anonyymi9/18/2012

  Meillä on ihan sama tilanne, siivota pitää koska tänään tulee jo yksi pariskunta katsomaan meidän kotia. Tunteet on tosi ristiriitaisia, sillä vaikka odotamme malttamattomina uuteen, isompaan ja superihanaan kotiin pääsyä, on samalla hirveä ahdistus ja suru, kun joutuu lähtemään pois omasta rakkaasta kodista. Välillä tuntuu, että ahdistus on tunteista suurin, vaikka järki sanoo, että tässähän pitäisi olla onnensa kukkuloilla. Kai se on kuitenkin niin, että rakkaista ja tärkeistä asioista luopuminen on aina surullista, oli siellä edessäpäin sitten kuinka ihana muutos tahansa.

  Surullisuutta lisää se, että tämä "vanha" koti on itsessäänkin aivan ihana, ja oikeastaan ainoa "vika" on liian vähäinen tila. Jos tää olisikin ihan hirveä läävä niin olisi varmasti paljon helpompi lähteä.

  - Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, tsemppiä sinne hirmuisesti! Meillä on sama tilanne, eli tykkään kyllä kodistamme ja siitä on haikea ja vaikea luopua, mutta sitten se on kuitenkin järkevää ja samalla odotan innolla myös uutta kotia.

   Toivottavasti kaikki sujuu hyvin siellä ja mahottomasti potkua muuttoon! :)

   Poista
 2. Kyllä, kaikkia noita yhdessä :) onnea ja menestystä myntiin! Ihania ovia ja ikkunoita teillä ainakin on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Noihin ihastuin itsekin ensimmäisenä.. Onneksi uuteenkin kotiin voi laittaa jos jonkinmoisia ovia, hehhee :)

   Poista
 3. Muuttoahan mekin tässä justiinsa puuhataan :) Ja aivan samoin kuin Tuuli, mustakin on jotenkin tosi surullista lähteä täältä nykyisestä, ekasta omasta kodista.. Vaikka uusi on ihana, isompi eikä edes kovin kaukana. Mutta tippa on tullut linssiin, viimeksi eilen kun kauppakirjat allekirjoitettiin..

  Ja oli kyllä todella outoa asua siinä näyttöjä varten puunatussa ja riisutussa kodissa sen pari kuukautta! Korjattiin kellariin muutama pahvilaatikollinen tavaraa pois, ja nyt ei edes muisteta, mitä niissä oli. Että silleen ;) okei, osa oli häälahjoja :D

  (tämä on nyt siis mun uusi rouvasblogitunnari, kirjoittelin sun hääblogin puolelle ptk/toukomorsiona, rouvakooblog.blogspot.fi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä rouvia on nyt täällä vaan niin monta! Ihanaa kun kaikki vanhat kamut on nykyään sitte naituja naisia :).

   Itsekin välillä haikeana kuljen huoneesta toiseen ja mua ärsyttää se, että on ensin muutettava vuokralle. Rakentaminen pelottaa. Pääh. No mutta onneksi jo vuoden päästä on varmasti aivan eri meininki.

   Snift.

   Poista

Kiitos kommentistasi!