tiistai 14. elokuuta 2012

Voileipäkakulla elämä uusiksi!

En ole niinkään makeiden ruokien ystävä, mutta suolaista voisin syödä vaikka huru mycket. Silloin, kun jotain erityistä herkkua tekee mieli, suuntaan yleensä Ulla Svenskin Elämä makeaksi -blogin äärelle.

Esimerkiksi tämä ihana voileipäkakku, jonka tämä emäntä ylpeänä tehtaili Herra L:n synttäreille, on Ullan resepti – käykääpäs kopioimassa!
Siksipä olinkin erityisen surullinen, kun huomasin Ullan jättävän jäähyväiset blogissaan – hän siirtyy uusiin haasteisiin. Luvassa on ainakin uusi televisio-ohjelma Liv-kanavalla ja jotenkin uumoilen, että rouvalla on myös muita projekteja takataskussaan. Upeaa nähdä, että taitava nainen pääsee käyttämään osaamistaan tuoreella tavalla.

Eikä Ulla ole tässä asiassa yksin.

Yhä useampi bloggaaja Suomessa saa elantonsa blogikirjoituksillaan, kirjoittaa kirjoja ja tekee televisio-ohjelmia tai muita taikatemppuja taidokkaan bloggaamisensa ansiosta – hyvä me!

Mielestäni tämä on uskomattoman mahdottoman ja perustavaalaatua ihan järjettömän kutkuttava ja ihana suunta – jokainen meistä on oman onnensa seppä, ja kuka tahansa voi toteuttaa unelmiaan (tai ainakin yrittää sitä) kirjoittamisen avulla. Enää ääntään eivät saa kuuluville vain harvat, vaan jokainen voi osoittaa taitonsa tai mielipiteensä muutaman klikkauksen avulla. Toki asialla on myös kääntöpuolensa, sillä netti ja blogit ovat näyttäneet kykynsä myös vihan temmellyskenttänä.

Mutta siis – tällä pohdinnallani tarkoituksena oli toivottaa hyvää jatkoa ja unelmien toteuttamisen mahdollisuutta meille kaikille blogaajille. Ei pidetä kynttilää vakan alla, eihän? 

<3 Hannele

1 kommentti:

  1. Oi nam minkä näköinen voikkarikakku, laita ihmeessä reseptiä tänne jos jaksat :)

    Ja kiitos vinkistä, en ollut edes tajunnut että mulla oli se sanavahvistus päällä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!