torstai 9. elokuuta 2012

Mummoilua!

Asuuko kenenkään muun sisällä minimummu, joka herää ja kapisuttelee kutimiaan ihan pirun vahvasti aina näin syksyn tullen? Ei tätä voi millään muullakaan selittää – TEKEE MIELI KUTOA. Paljon. :DAinakin nämä olisivat suunnitteilla tälle syksylle. Kuvat ja ohjeet löytyvät Novitasta täältä ja täältä.

Onko kukaan muu samanlainen minimummu?

<3 Hannele

Ps. Tämä blogimuutos on nyt aiheuttanut mielipiteitä puolesta ja vastaan – nyt tilanne on tasan 50 + 50, eli kommentoikaahan kumpi teitä miellyttää enemmän? Lyhyt postaus etusivulla, josta voi halutessaan klikata lisää luettavaksi vai vanha tyyli, eli kaikki mulle heti?

6 kommenttia:

 1. Ilmoittaudun myös minimummuksi (ihana sana:D) ja huikkaan vielä, että mä tykkään enemmän siitä, kun postauksia ei tarvitse klikkailla auki! :) Tällainen kaikkimullehetinytjavähänäkkiäkans! -tyyppi kun olen :P

  VastaaPoista
 2. täällä kanssa yksi minimummu :D tällä haavaa työnalla mohairlangasta harmaa pitsihuivi (ajattelin hääpuvun kaveriksi), seuraavaksi sammaleenvihreä keeppi/viitta. syksyisin tulee aina hamstarrua lankoja ja kiluuteltua paljon kaikkea uutta. varsinkin pipoja on jo syntinen määrä :)

  blogityylin suhteen komppaan Pipanukia, olen tämmönen kärsimätön tyyppi :D

  VastaaPoista
 3. Yks minimummu täälläki. Mää vaan en saa koskaan mitään valmiiksi asti ku oon niin kärsimätön. Miten muka voi jaksaa tehä toisen sukan ku on yhen saanu valmiiksi? Ja kärsimätön ku oon ni en määkään jaksais klikkailla juttuja auki :D

  VastaaPoista
 4. Sulle on tunnustus mun blogissa :)

  VastaaPoista
 5. Vanha hyvä, uusi huono! :)

  VastaaPoista
 6. Mä olen kans minimummu! :) Kyllä se vaan niin on, että näin syksyn tullen (koska muuten on elokuun alku laskettu syksyksi?) kaikki ihanat villalangat houkuttelevat kutomaan jotain pehmeää ja kaunista..
  Ja komppailen ylläolevia tästä blogimuutoksesta. Nyt kun seurantalistalla on jo vissiin lähemmäs sata blogia, niin monesti silmäilen blogit läpi ja luen kiinnostavimmat. Ei välttämättä tule sitten erikseen klikkailtua tekstejä auki - eli kaikkihetimullenyt -tyyppi täälläkin äänestää vanhaa mallia! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!