tiistai 7. elokuuta 2012

Työvuosi alkaa!

Inspiraatiota työpukeutumiseen! Vaihdan piakkoin työtehtäviä työpaikkani sisällä (moving on up!) ja mikäs sen parempi aika kurkistaa vaatekaappiin – etenkin, kun koulutie  työputki alkaa taas...Mistä tietää, että on koukussa blogaamiseen? No tietysti siitä, että kun on hetkisen aikaa hiljaa, niin tekstinsyöttöön tulee HI-MO :).

Olen viettänyt tässä välillä ihania lomapäiviä mökkimaisemissa Pohjanmaalla ja Porvoossa, sekä palaillut töihin vielä housunpuntit järvivedestä kosteina. Kuvamateriaalia näiltä reissuilta (etenkin Porvoosta!) luvassa myöhemmin, sillä nytpäs on aika kääntää katse jo syksyyn ja syksyn toivelistaan.

Pääsin uusiin työtehtäviin nykyisessä työpaikassani, jonka myötä minun on myös siistittävä pukeutumistani. Olen viime aikoina valinnut päälleni a) jatkuvasti samat vaatteet b) jäätävää kuraa.

Mitään pakkopullaa tämä ei kuulkaas ole, sillä ryhtiliike tekee enemmän kuin hyvää ja on oikein odotettu muutos. Gaarderoob vain huutaa päivitystä.

Olen ottanut asiakseni nappailla muutamia inspiraatiokuvia koneelle silloin, kun törmään mielestäni hyvin pukeutuneiden ihmisten kuviin. Niistä on helppo hakea ideoita silloin, kun niitä ei ole.
Gossip Girl -hahmo Serenan vaatekaapin ottaisin milloin tahansa – uskomattoman ihania vaatteita. <3

Onko kukaan muu harrastanut ryhtiliikettä näin syksyllä vaikkapas liikunnan tai siivousintoilun suhteen? Täällä on taas sellainen maailmanparannusliike meneillään, että ei ole tosikaan – kuten aina uuden kouluvuoden alkaessa ;D.

<3 Hannele

Ps. Huomaatteko – nimimerkki vaihtui ihan vaan nimeen, tuntuupas paljastetulta! :D

3 kommenttia:

 1. Onpa hienoa, että pääset uusiin työtehtäviin! Onnea! <3 Ja varmasti tekee hyvää kun pääsee shoppaileen uusia työvaatteita! :D

  Mistä olet muuten bongannut tuon tokan kuvan, jossa on keltaiset housut? Linkkilähde ois kiva :)

  Mä aloitin ryhdistäytymisen tällä viikolla, kun kesälomalla oli päässy kertymään parikin kiloa! :o Oon siivonnut vaatekaapit ja alottanut taas käymään GoGolla ja vähentäny herkkuja arkena! :) Katotaan nyt kauanko tämä kausi kestää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkkilähteet laitan yleensä, mutta olen nappaillut näitä matkan varrelta aina kun on silmiin osunut, niin siksi se oli tehtävä mahdoton :/. MUTTA jos nyt en ihan väärin muista, niin oiskohan tuo ollut Harper's Bazaarin kuva?

   Eli tänne: http://www.harpersbazaar.com/

   Ja kiitokset onnitteluista <3, on kyllä kivaa saada vähän uutta piristettä elämään :).

   Poista
  2. Kiitti! Löysin linkin :) http://www.harpersbazaar.com/magazine/feature-articles/tamara-and-petra-ecclestone-interview-0812

   Poista

Kiitos kommentistasi!