sunnuntai 26. elokuuta 2012

Nopeasti rasvoittuvien hiusten syy, sehän se tietysti!

Olen ollut jälleen kipeänä – arghs. Tällä kertaa jokin outo vatsapöpö iski juuri ennen hyviä juhlia, kyllä en tykännyt sitten yhtään. Toisaalta lepo tuli tarpeeseen ja täällä onkin nautittu oikein kunnolla ihan vain olemisesta.

Muistatteko, kun jokin aika sitten tuskailin nopeasti rasvoittuvaa hiustani? Pitkällisen kokeilun jälkeen havaitsin, että ongelma piilee kampauksessa, jonka joka ikinen aamu näprään nopeasti tukkaani (ja josta varmaan joka ikinen kampaaja läksyttäisi minua.. Hehhee...)

Sehän on tietysti tämä näin:


Aamulla jaksan tasan tarkkaan meikata, mutta hiuksille en suo tuon enempää ajatusta... Ja tämä saakutan sykerö on kuulkaas juurikin nopeasti tisvaantuvan hiuspehkoni syy ja seuraus.

Pah.

Siksipäs olisi muutoksen aika, muuten kuljen vielä mummonakin tuo mummonuttura päässä ;).

Tarkoituksena olisi sävyttää hiusta hitusen tummempaan, ottaa rakennekäsittely tälle lentävälle ja lättänälle kuontalolleni ja leikata kätevä malli, jota voi sitten helposti myös laittaa. Samalla on kaiketi panostettava myös hyviin tarvikkeisiin, jotta hiusten laittaminen on mahdollisimman nopeaa – haluan nukkua kiitos vain joka ikisen liikenevän minuutin nimimerkillä "Not a happy morning person".

Inspiraatiokuvat löytyvät alta – mitäs pidätte? Nämähän kaikki vaativat vähintään lämpörullat tai muutaman hetken kuuman raudan kera, mutta kysehän onkin inspiraatiokuvista. Kröhöm.Itsellänihän on aika leveä nassu, kuten tuossa alimmassa kuvassa ja sitä olisi mukava saada kavennettua keinolla tai toisella... Toiseksi ylimmäisen näyttelijättären kuontalo on myös ihan erityisen upea.

Katsotaan, katsotaan...

<3 Hannele

7 kommenttia:

 1. Yöksi letit päähän, aamulla auki ja vähän hiuslakkaa ja sehän on hei siinä, salee helpompi kuin tuo nutturajuttukin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi loistovinkki, tosin itse tarvin hieman tujumpia aineita, jotta tää pää pysyy edes jotenkin. Mur. :)

   Poista
 2. Olen itsekkin huomannut tuon saman ongelman eli hiukset rasvoittuu tooosi paljon nopeammin, jos tukka on nutturalla. Välillä vaan on bäd-hair-day ja on pakko laittaa nutturalle :D

  Mites sä ennen laitoit aina hiukset, kun pidit niitä kuitenkin koko ajan auki? En ainakaan muista, että olisit valittanut mistään tukanlaitosta :) Pitäiskö sun siis palata vanhaan tapaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mun vanha tapa odottelee edelleen kasvuaan.. Eli niin kauan ku tukka on tämän pituinen, niin taidan olla pulassa. Toisaalta olen taas ryhtynyt haaveilemaan siitä polkkamallista (o'ou)...

   Poista
 3. salonkikateus iski.. tämä vedetty siitä kuuluisasta annoskateudesta ,) pitänee varata jälleen aikaa ihanalle kampaajalleni Lauralle ,)

  VastaaPoista
 4. Musta ei ikuna olis näpelöimään mitään rautaa tai rullaa aamuisin. Oon ihan sukka sellaisessa, siksipä auki/löysällä Myynutturalla oolveis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Jälleen tänään aamulla p o h d i n asiaa, mutta onneksi luovutin ja siinä vaiheessa jo varmasti, kun katsoin ulos. Ei mikään kiehkura tule ikinä koskaan selviämään Suomen sääolosuhteissa ja mun päässä yhtä aikaa, että se siitä tukan laittamisesta :P.

   Poista

Kiitos kommentistasi!