torstai 16. elokuuta 2012

Oikeasti toimiva kasvohoito?

Vierailin tänään helsinkiläisessä Dui Cliniquessa luettuani heidän dui-kasvohoidostaan runsaasti positiivisia kokemuksia. Bloggaaja toisensa jälkeen on hehkuttanut, miten kaikki iho-ongelmat ovat kadonneet hoidon ansiosta. Ihoni on nykyään yksi kukka(kakka)kasa hormonien ansiosta ja olen taistellut ongelman kanssa jo pidemmän aikaa, joten olin ihan superinnoissani asiasta.

"Rasvoittuva ja näppyläinen iho on ”lempihoidokkimme”, sillä yli 90%:ssa hoitotulokset ovat ällistyttävän hyviä ja iloitsemme siitä, että asiakas ei joudu turvautumaan voimakkaisiin lääkekuureihin, jotka auttavat vain sen aikaa, kun niitä syödään. Lääkekuureissa on vaarana vakavatkin sivuoireet sekä oman vastustuskyvyn heikkeneminen. Pitkien kuurien seurauksena iho lisäksi ohenee jopa pergamenttimaisen ohueksi. Onneksi Dui-hoidoilla olemme voineet auttaa näitäkin asiakkaita, mutta aina parempi, kun näppyläinen iho saadaan rauhoittumaan ja tasapainottumaan luonnollisella, pehmeällä  Dui -hoidolla.
Huomio! Dui on myös uskomattoman tehokas supistamaan laajentuneita ihohuokosia pysyvästi."

Ennen hoitoa, valitettavasti meikkivoidetta ihon pinnalla. Tuosta kuitenkin erottaa vähän pientä röpelönäppyä, suurimmat finnit minulla on leuassa, jonka lisäksi arpia ja jopa maksaläiskiä löytyy, vaikka ne eivät nyt tässä niin näykään.. Kai?

Lähdin siis hakemaan apua hormoniakneen ja aknearpiin, kuivaan mutta rasvaiseen ihoon, harmaantuneeseen ihonsävyyn ja maksaläiskiin.
Hoitajan mukaan hoito tepsii näihin kaikkiin ongelmiin ja vieläpä pienentää ihohuokosia, vaikka olen kuullut usein, ettei se ole mahdollista.
Aluksi tehtiin mekaaninen puhdistus, jota ei normaalisti tehdä, mutta ihoni kuulemma vaati sitä. Sattui näääääin paljon. Tämän jälkeen siirryttiin eteenpäin ja tarkemmista vaiheista voit lukea täältä – itse menin ihan sekaisin siitä mitä tehtiin, miten tehtiin ja missä järjestyksessä :D. 

Yleensä iho on muiden käyttäjien mukaan kuin unelma hoidon jälkeen, mutta itselläni se punoittaa melkoisesti juurikin sen alun mekaanisen puhdistuksen jäljiltä. Toivon todella, että tämä vielä tasaantuu kunnolla.

Hehhee – suoraan hoidon jälkeen meikitön nassu, ei vielä pahemmin punaisia länttejä – ne ilmeistyivät vasta kotimatkalla. Ja silmät sirrillään unien jäljiltä (nenäkin näyttää ihan superisolta tässä kuvassa, why? Onko se noin iso, oho!)

Punoituksesta huolimatta iho tuntuu ihanan pehmeältä ja terveeltä, mutta jään odottelemaan lopullista lopputulosta. Sain mukaani vielä runsaasti riittoisia näytteitä tuotteista, jotka hoidon tekijän mukaan parantavat ihoni kuntoa silmissä.

Interesting. Raportoin myöhemmin vielä hoidon vaikutuksista. Tosin pissalla on juostu jo neljästi kahdessa tunnissa, eli nesteet ovat lähteneet hyvin liikkeelle.
Kotiin päästyä vessan kelmeässä valossa meikittömät kasvot näyttivät tältä:
<3 Hannele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!