torstai 13. syyskuuta 2012

Habitaresta heippa!

Pikatervehdys ja maistiaisia Habitaresta, josta tämä tulevan kodin sisustaja voisi nappailla mukaansa yhtä jos toistakin (etenkin noita joulujuttuja, nom).



 Ihana, ihana Hästens... Tiesittekö, että sängyissä hyödynnetään hevosen jouhia? En minäkään! Aikamoista :).


Nykyhästensinsä saa puettaa mihin vaatteisiin vaan, mutta itse olen jotenkin tykästynyt tuohon klassiseen sinivalkoiseen ruutuun...


Tätä mattoa voi kietoa vaikkapa lampun päälle, pöydälle tai seinälle. Hauska keksintö.





Ihanat joulukoristeet! Meillä nähdään varmasti tänä(kin) vuonna tällainen valkoista ja pastellinsävyjä hyödyntävä, kimalta ja ylellinen joulu...

Myös näitä meille, kiitos:


Aiotteko suunnata tänä vuonna Habitareen? Mielestäni siellä oli tänä vuonna jotenkin enemmän bongailtavaa...

<3 Hannele

22 kommenttia:

  1. :/ :/ Olin lähdössä messuille tänään, mutta suunnitelmiin tuli viime metreillä muutos. Nyt hoivataan husky-huskysta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Mikä sillä pienellä on? Tsemppihali pienelle ja emännälle. :/

      Poista
    2. Tyyppi sairastaa epilepsiaa ja tietysti just nyt tuli kohtauksia. Ei uskaltanut tää emäntä yksin jättää koko päiväksi.

      Poista
    3. Voihan pientä raasua! Tsemppiä sinne teille kovasti! Ehditkö messuille muina päivinä?

      Poista
    4. Voi ei! Toinen :/. Parempaa vointia sinne pienelle. On aina niin kamalaa, kun koiruli sairastaa, kun se ei voi edes kertoa että on hätä.

      Rakkautta, lämpöä ja haleja sinne. <3

      Poista
  2. Aivan ihania juttuja, varsinkin tuo kristallikruunu! En varmaan itse ole Habitareen menossa, vaikka kyllä tekisi mieli, tekemistä on nyt vaan liikaa :( Ensi vuonna on tosin pakko päästä! Ihanaa blogia muuten kirjoittelet :)

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kehuista :). Ja kannattaa ehdottomasti mennä, omasta mielestäni yksi parhaista messuista! :)

      Poista
  3. Siis Hannele, olin kiireiden takia passaamassa tätä ihan tarkoituksella, kun kävin juuri pari vkoa sitten Forma messuilla ja kaikki sisustustilbehöörit tulivat siellä tutuiksi ja tiedän, että jos tuonne menen niin sisustusbuumi iskee vasten kasvoja ja lompakko huutaa hoosiannaa.. MUTTA nyt pitääkin karsia viikendimenoja niin, että tuonne voisi "eksyä".. nimenomaan kirjaimellisesti eksyä koko päiväksi ja huokailla vaan.. Mistä saisi vuorokauteen lisätunteja...ànyone?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollut itselleni ainakin superhyvät messut. Inpsiraatiota ja himotuksia tulevan kodin sisustukseen on vaikkas millä mitalla - tosin voi olla, että nyt kun tiedän olevani pian uudessa kodissa, messujakin katselee eri silmin, mene ja tiedä :).

      Poista
    2. Mitä mitä.. uusi koti pian.. ? jostain jäänyt paitsi?

      Poista
    3. Olemme myymässä kotiamme ja muuttamassa vuokralle hetkiseksi, kunnes aloitamme ehkäpä ehkäpä rakennuspuuhat... Ääks :D

      Poista
  4. Anonyymi9/13/2012

    Voi äääääh, olin just päättänyt mielessäni että "jos nyt sitten jättäis sen Habitaren väliin, ei siellä varmaan niin hirveesti mielenkiintoista olis kun se on nykyään joka vuosi", koska täältä Keski-Suomesta sinne lähteminen tietää a)hirveetä rahanmenoa (300km suuntaansa eli rutosti bensaa, plus parkki, safkaus ja messulippu) b) noin vuorokauden ylimääräistä aikaa. Nyt rupes kyllä ihan himpskatisti harmittamaan :D Voi kääk, pitääkö tässä nyt ruveta pyörtämään päätöksiään... Ja MISTÄ mä saan sen ylimääräsen satasen tähän :D

    - Tuuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D. No mutta tulossa on vielä lisäpostaus aiheesta, joten ehkäpä saat sillä vähän tyydytettyä Habitare-himoja (tai sitten vaan lietsoo niitä lisää).

      Sorgen :D.

      Poista
  5. Minä itseasiassa tiesin, että Hästens käyttää sängyissä hevosten. joutua. Siitä kai se nimikin tulee! Nyt tosi makeita juttuja! Mun piti mennä tänään, nyt flunssa vei erävoiton..

    VastaaPoista
  6. Jouhia siis =D Hitto tää autocorrection on toooosi kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D, myös Wordin korjaustoiminto on niin hirmuisen kätsä (not). No mutta toivottavasti paranet viikonlopuksi, sittenhän vielä hyvin ehtii :).

      Poista
  7. Oon vasta muutaman kerran käynyt blogissasi, mutta nämä kuvat on niin kauniita! Piti oikein mainita I love your blog -tunnustuksessa tämä blogisi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin jo kiittämässä sua oman blogin puolella, mutta taas tuli hyvä mieli kun näin tän sun kommentin :)

      Poista
  8. Vaikka mitä ihanuuksia. Olisi ollut kiva päästä paikan päälle ihailemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta ajattelin tehdä teille vielä Habitaren parhaat palat -postauksen, joten ehkä se hiukkasen tyydyttää himoja.

      Poista
  9. Syrra! Mistä nuo pöllötyynyt on?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!