perjantai 7. syyskuuta 2012

Confessions of a Secret Shopaholic?

Tai ei – ei edes niin kovin salainen sellainen. Katsokaas rakastan ostamista. Se joka sanoi, että raha ei tuo onnea niin... No se ei taida shoppailla oikeissa paikoissa.

Tämä ostetaan viimeistään joulukuussa. Khihii....
Kun saan jotain jota himoitsen, olen oikeasti paremmalla tuulella ja täten myös parempi ihminen muille. Eli oikeastaan teen muulle maailmalle palveluksen. Jep.

Minulle on jostain syystä tärkeää tuntea oloni hyväksi kauniissa vaatteissa ja kokea, että näytän hyvältä.  Näinhän ei saisi sanoa, mutta turhamaisuus ei ole koskaan onneksi tappanut ketään.  ;)

Klassikoihin kannattaa panostaa. Kuva: Classy in the City
Tästä on hyvänä esimerkkinä edellinen synttäripäiväni kutakuinkin vuosi sitten: Olin todella ankealla tuulella ja ihan hirrrrmuisen hirrrrrmuisissa ikäkriisin pyörteissä, mutta voi herrajee kun pääsin tuhlaamaan muutaman satasen lyhyessä ajassa kauniisiin asioihin – kyllä helpotti ja olin yhtä hymyä! Todiste siis ehdoton.

Olen kuitenkin totaalisen kyllästynyt turhiin ostoksiin. Kun ostan, haluan sijoittaa rahani sellaisiin asioihin, joista oikeasti pidän ja jotka oikeasti pitävät minua hyvänä – niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Epäkäytännöllinen, nopeasti rispaantuva ja ensimmäisessä pesussa nuhjaantuva vitosen t-paita ei kerta kaikkiaan käy. Enää.

Laadukas neule kylmiin päiviin. Parempi kuin 1000 GT-toppia. Kuva: Classy in the City 
Siksi olen ajatellut ottaa blogini teemaksi shoppailun. Ei sellaista ääretöntä tuhlaamista ja turhaa hurlumhej-shoppailua, vaan oikeasti toimivien, laadukkaiden ja kauniiden asioiden jahtaamista.

Eli Less is more -ajattelulla kuljetaan tästä eteenpäin ja se tulee ajatuksen punaiseksi langaksi myös tänne blogiin. Anyone with me? Ja älkää huoliko: lifestyle-blogin pysyn edelleen, joskin hieman shoppailupainotteisesti. Eli sisustusta, kauneutta, muotia, löpinää ja just sitä Hanen elämää ihan kuten ennenkin.

Ja tuleville kavereille on ehdottomasti löydettävä myös oikea koti. Kun muutamme (JASITTENKUNJAKSAMMEALOITTAASENTALOPROJEKTINÄRH), on ihana siippa luvannut minulle vaatehuoneen tai ainakin jonkinmoisen walk in closet -ratkaisun.

Sen inspiraatioshoppaamisesta on hyvä aloittaa tämä projekti:


Kuvat löytyvät jälleen inspiraatiokansiostani, joten valitettavasti en tiedä kaikkien kuvien alkuperää. Ainakin Ikea, Decor Pad ja Lisa Adams Lucury Closets on edustettuna.

<3 Hannele

Ps. Muistakaahan edelleen virittää näkyviin Viasatin ilmaisviikonloppu, jotta rentoutus maximus. Kanavien pitäisi näkyä automaattisesti, mutta jos näin ei ole, tehkää kanavahaku ja avot!

6 kommenttia:

 1. Täähän oli melkein kuin omasta kynästäni (tai näppiksestä) :) Itsekin olen vähentänyt ostelua huomattavasti tavoitteena ostaa vähempää, laadukkaampaa ja pitkäkäyttöisempää. Kiva päästä seuraamaan myös sun vastaavaa (ikuisuus)projektia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis nainen :). Ja kivaa, että on hengenheimolaisia mukana projektissa!

   Poista
 2. Yhdyn 100% tähän aiempaan kommenttiin, ja koko postaukseen! Täällä sama pyrkimys ollut jo hetkisen aikaa. Aloitin koko idean toteuttamisen kun muutin ulkomaille neljä vuotta sitten. Tajusin ettei ole mitään järkeä omistaa 85 paria huonoja kenkiä joita en käytä ja 25 halpaa rimpula muovi laukkua. Puhumattakaan että kaikki pitäisi tunkea 23 kiloon!! Myin kaiken ja olen selvinnyt jo useamman vuoden vain 4:llä laukulla ja muutamalla kenkäparilla (huom en edes laskenut saappaita tähän mukaan :). Jatkossa laatua ja harkittuja ostoksia kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen huomannut, että omistan näääääääääin paljon vaatteita, joista käytän vain murto-osaa. Liian usein sitä on ostanut vain "jotain", koska sitä on muka niin kovasti tarvinnut.

   Harkintaa siis enemmän meikäläisen lompakkoonkin :)

   Poista
 3. "Se joka sanoi, että raha ei tuo onnea niin... No se ei taida shoppailla oikeissa paikoissa." hahaha. =D

  Tuollainen unelmien vaatehuone on kyllä haaveissa, mutta ellei lottovoitto kolahda kohdalle, en tule sitä koskaan saamaan. ;)

  Aivan ihana hyväntuulen blogi! Pakko jäädä seurailemaan. =)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4/09/2013

  Does your blog have а contact ρаge?
  Ι'm having problems locating it but, I'd likе to shoot уou an email.

  I've got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it develop over time.

  Also visit my blog post: augenoperation

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!