lauantai 1. syyskuuta 2012

Stockmann ja Sokos – näin sitä pitää!

Stockmannin juhlakuvasto ilmestyi postiluukustamme muutama päivä sitten ja siitä on kertakaikkisen pakko tehdä postaus – niin innostunut olin tavasta, jolla talo on päättänyt esitellä tulevaa mallistoaan: kiiltäväkantinen ja laadukasta aikakauslehteä muistuttava mainos oli plärättävä heti kannesta kanteen.


Muoti-, tyyli ja sisustusosion lisäksi myös Stockan herkku esiteltiin varsin tyylikkäästi – tuli nälkä, lurpsis.


"Mää ottaisin tän!" – "Joo, voitko Nuka häipyä siitä lehden päältä?" 
Sokos – ärh... NUKA!


Siis Sokos laittoi vieläkin paremmaksi! Tyylikkään ja viihdyttävän ulkonäön lisäksi lehteen oli tuotettu myös toimituksellista sisältöä. Jos suoramainonnan tulevaisuus näyttää tältä, olen enemmän kuin tyytyväinen!
Meillä on muuten tänään siivouspäivä. Haluatteko nähdä Nukanakin panostuksen tähän hommaan?


Jep. Taitaa olla taas meikän siivousvuoro..

<3 Hannele

6 kommenttia:

 1. Voi Nukaa :DD Mutta sanoppas miksi mulle ei ole tullut noita hienoja lehtiääää?!! Tahtoo! En ala :) Onkohan niin, ettei Tampesterissa jaeta noita ollenkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan! En kyllä tiiä :P. Oon tosin Stockan kanta-asiakas, eli johtusko sitten siitä? Sokokseen mulla ei tosin oo sen suurempaa ystävyyssuhdetta :D.

   Poista
 2. ihana nappisilmä! Katsotaan milloin ehdin näitä lehtiä selaamaan, kun vasta kotiuduin Pietarin matkalta ja laukussa oli (VAIN muutama) mukaan tarttuneita sikäläisiä lehtiä (joiden kirjaimista en mittään ymmärrä, mutta kuviahan lehdistä katsotaan, eikö..?).. näyttää kuitenkin hyvältä. Toivottavasti jatkavat tällä linjalla ,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä! Tervetuloa takaisin Suomeen :)

   Poista
 3. Oli muuten hieno kuvasto. Ja tosi inspiroivia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, voisin ostaa sieltä lähes tulkoon kaiken :P

   Poista

Kiitos kommentistasi!