perjantai 21. syyskuuta 2012

H&M Home Christmas 2012

Ihan sama, tiedän tiedän että just vasta tuli syksy, mutta en vaan kestä – H&M Homen joulukuvat (ja siten myös tulevat joulutuotteet ovat täällä! Oi onnea ja rakkautta <3.

Täällä yks joulufani odottelee jo pipo märkänä, että milloin saa aloittaa joululaulujen renkutuksen ai teinkin sen jo heinäkuussa jouluvalojen ripustelun ja silleen.

Jesh.

Miltä vaikuttaa? Ja miltäs teidän joulunne näyttää tänä vuonna? Itse nautin ylellisestä, vaaleasta joulusta. <3

TULISPA JO LUNTA.

<3 Hannele

10 kommenttia:

 1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Ihanaa!! Täällä toinen (super)joulufani! Mä jo suunnittelen mitä himisille ostais lahjoiks, minkälaisia koristeluja tänä vuonna laitetaan, kitä pitää olohuoneessa siirtää että kuusi mahtuu ymsyms.. :D Avokki ei kestä:D Aaah ja joululaulut, voi että! Mä oon onneksi vielä toistaseksi hillinny itteni!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Meitä siis ON kaksi :D. Mun mies on myös ihan hätää kärsimässä..

   Poista
 2. Siis EI vielä.. nim. kesäihminen ja myös jouluihminen ja kaikki mahdollinen ihminen.. *kaivautuu syvemmälle kivikasaansa joulun "kunniaksi"

  VastaaPoista
 3. Mikään ei oo niin ihanaa ku joulun odotus ja sen suunnittelu! Ei ees ite joulu :) Meidän joulu on valkoista, hopeaa ja ripaus vaaleanpunaista. Stockan joulutorin avajaisia odotellessa vois miehen järkytykseks shopata ton ihanan joulusohvatyynynpäällisen ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, olen kuules samaa mieltä! :D Työskentelen jouluasioiden parissa jo marraskuusta lähtien ja rrrrrrrakastan sitä aikaa, mutta joulun koittaessa huomaan usein kaipaavani melko pian arkeen takaisin.

   Poista
 4. Täällä myös joulua rakastava ihminen,muutama joululahja ostettu jo aikoja sitten,oliskohan ollut elokuun alussa kun ensimmäisen ostin... Joululauluja kuunneltu ja jouluisia lehtiä selailtu... ;D
  Lunta ootellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitähän on ihan superpaljon! Ihanaa, että kaikki eivät narise aikaisesta joulunaloituksesta, vaan sortuvat samaan syntiin, hehhee :D.

   Poista
 5. Ihan tuli joulutunnelma, melkein voin kuvitella että ulkona tupruttelee lunta ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä ihania kuvia! Yritän vielä nauttia tästä syksystä, mutta kyllä on jo hiljalleen satelevaa luntakin ikävä. <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!