torstai 6. syyskuuta 2012

Amanda B -showroom

Oi mikä ihana päivä! Se on hassua, miten jotkut päivät kerta kaikkiaan vaan sujuvat ihan hymyssä suin, vaikka mitään erityistä ei olisikaan tapahtunut. Mukavasti sokeroitu normipäivä tänään siis. ;)

Otin teille ihan ensimmäistä kertaa päivän asu -kuvan, jota ei kai voi siksi ihan nimittää, koska hmmm... Tämähän on aika kaukaa ja hieman suttuinenkin, mutta ei kuulkaas auta: Haluan esitellä nuo hienot H&M:n kukkahousut, joiden vuoksi siippa meinasi saada rytmihäiriön ja kuolonkohtauksen, koska olivat sen mielestä ihan pikkasen huvittava oksennus mahottoman komiat ja tahtoo heti samanlaiset ;).


Mitäs te olette mieltä? Blogihaaveilen kunnollisista päivän asu -kuvista, mutta se vaatii kaukolaukaisimen ja ständin, sillä mies ei todellakaan aio kuvata emäntäänsä yhtään missään tai no okei, ehkä lomamatkalla (kyllä, se oli suora lainaus).

Töiden puolesta tämä viikko on ollut ihanan ei-toimistoinen, sillä olen päässyt ulkoilemaan useampaan otteeseenkin. Toissapäivänä olin Amanda B -sisustuskaupan kekkereillä, josta olisi löytynyt jos jonkinmoista tähänkin kotiin.



Sanokaa mitä sanotte, mutta kyllä alkusyksyssä on taikaa enemmän kuin muissa vuodenajoissa – vai mitä?



Rakastuin noihin valaisimiin. Ehkä sitten seuraavaan kotiin?


Bongaa kuvasta yksi kappale mahdollisia Euroviisu-ehdokkaita. Ai eipäs kun kaksi kappaletta! :D Kyllä vain, päädyin keskelle Kiinteistö-Kaisan kuvauksia...




Esillä oli jo joulutavaraa, mutta itseänihän tällainen jouluaikaistelu ei haittaa sitten tippaakaan.



Miten siellä on viikko sujunut? Huomenna on jo perjantai!

Viikonloppuun liittyen on muuten muistutettava, että Viasat-kanavat näkyvät jälleen koko viikonlopun ilmaiseksi, joten voiko olla parempaa hetkeä kuolla sohvalle? <3.

<3 Hannele

15 kommenttia:

  1. Oo alkusyksyn taikaa! Mietin juuri samaa kun talsin pimeässä ja rakkaassa syysilmassa äsken kotiin, jotenkin rauhoittavaa! Joulua siis odotellessa :) ja kyllä, tosi hienot kukka housut!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :). Ja samaa kynttilä- ja syyspornoilua harrastetaan täälläkin – ihan parasta,kun tulee pimeää ja kylmää, hehhee!

      Poista
  2. Ihania sisustusjuttuja, voisin kotiuttaa kaiken!;) Heh, katsoinkin vähän ennen kuin luin tekstisi, että mitä Teuvo Loman tekee tuolla. ;)
    Löysin ihanan blogisi juuri äsken, tykkään!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kivaa, että sain sut lukijaksi ja lämpimästi tervetuloa <3.

      Poista
  3. Tulin kurkkimaan ja voi apua, miten ihastuttava blogi sulla onkaan! Jään siis innolla lukijaksi mukaan matkaan :)

    Mukavaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onpas kivaa saada sut tänne lukijaksi :). Ja itsehän lukeudun jo sun blogin vankkaan lukijakuntaan, joten siksikin mukava saada positiivista palautetta noin laadukkaalta bloggaajalta :).

      Poista
  4. Ihana asu ja aivan mahtavia kuvia!!

    VastaaPoista
  5. Sun miehen sanat on kuin suoraan omani suusta ,) Tarjoudun tällä hetkellä siis hätäavuksi asu-kuvauksiin ,) Tuo showroom on muuten aivan ihana, aikoinaan poljin siitä päivittäin ohi, "eksyin" sinne monesti ja meidän häitäkin vietettiin samaisessa talossa, joten kaikki muistot menevät taas Nokalle ,)
    ps. housuista täydet pointsit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan mieletöntä aluetta! Juurikin ajattelin että se olisi aivan loistava paikka häille. :) Ja kiitokset hätäavusta, pidetään mielessä :D.

      Poista
  6. Aiiika upeat housut! Wau!

    Kyllä se mies vielä oppii kuvaustavoille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivotaan! :D Ja housut kiittää kehuista.

      Poista
  7. Olet UPEA tuossa päivän asu kuvassa!!! Ehdottomasti lisää sellaisia keinolla millä hyvänsä!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi beibe kiitos! Tulipas hyvä mieli noin hienoista kehuista :)

      Poista
  8. Ihanat housut! Voin kuvitella, että oma mies olisi varmasti samaa mieltä noista pöksyistä ;)
    Kynsiä olen saanut oman siippani kuvailemaan (kummankin käden kynnet on pik-kusen hankala kuvata yksin ;) mutta tuskin hän myöskään suostuisi henkilökohtaiseksi muotikuvaajakseni :D
    Mikä noita miehiä vaivaa...? :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!