lauantai 5. huhtikuuta 2014

Arkimeikki

Olen viettänyt monta päivää sohvan pohjalla ilman meikkiä verkkareissa ja se alkaa tuntumaan myös olotilassa – en saa mitään aikaiseksi, energiataso on matalalla ja mieli myös. 

Tänään oli pakko laittaa kasvoille jo muutakin kuin pelkkää kosteusvoidetta ja ajattelin samalla tehdä teille postauksen päivittäin käyttämistäni meikeistä. 



Arkena korostan silmiä ja laitan huulille vain huulirasvaa tai korkeintaan kiiltoa. Ruskea on luottovärini silmämeikeissä – yleensä levitän korkeintaan kahta sävyä arkimeikin yhteydessä.

Pikkusiskon vinkkaama Nudie-meikkipaletti (halpiskopio ulkomailla myytävästä Naked-paletista) on tässä loistolöytö, sillä sävyjä riittää useampaa erilaista, mutta ne näyttävät kaikki ihanan luonnollisilta, eivät liian hyökkääviltä. Pigmenttiä tosin voisi olla hieman enemmän, toisaalta pieni värimäärä on helppo saada asettumaan kauniisti ja sitä voi halutessaan lisätä.


Toinen viimeaikainen uutuussuosikki on Bobbi Brownin heleyttävä aurinkopuuteri – kyllä, aurinkopuuteri. Tämä sävy on vaalein ja sen on tarkoitus tuoda ensimmäisten aurinkopäivien heleyttä kasvoille rusketuksen sijaan. Siksi sitä myös käytetään poskipunan tapaan poskipään korkeimmalle kohdalle ja lopputulos etenkin näin vaaleaihoiselle on ihanan raikastava.





Päivittäiset suosikit:


1. Minulla on todella tummat kulmat, mutta toisinaan täytän niitä vielä Macin kulmakynällä. Macin pehmeä kajalkynä jättää hieman liiankin pehmeän jäljen tällä hetkellä – pitäisi arvatenkin teroittaa tuo laittaa hetkeksi pakkaseen. Silmässäkään se ei pysy kauniina kovinkaan kauaa, joten uusia ehdotuksia otetaan vastaan.

Luomivärisiveltimiä on hyvä olla muutama eri käyttötarkoituksiin. Tuo kultainen on H&M:n valikoimista ja yllättävän toimiva muutaman euron siveltimeksi.

2. Maybellinen Fit Me -meikkivoide on myös pikkusiskon meikkipussista bongattua. Kaipaan kuitenkin lisää peittävyyttä ja Vichyn valikoimiin tullut Dermablend onkin ostoslistalla. Sain sitä pienen näytteen koetettavakseni ennen ostopäätöstä ja tuote on samalla kertaa kevyt ja peittävä – tykkään. Meikkivoiteen levitän ehdottomasti siveltimellä sormien sijaan, sillä koen niin saavani meikkipohjasta tasaisemman ja kevyemmän.

3. Luottoripsarini on pitkään ollut Benefitin They're Real -ripsivä, josta käyttökokemusta täällä. Se on kuitenkin nyt harmillisesti päässyt loppumaan. Uutta tilausta odotellessa käytän hyvänä kakkosena tulevaa Max Factorin perusripsaria, joka kuuluu mielestäni Suomessa myytävien tuotteiden parhaimistoon – ripsiväri ei paakkuunnu ja tekee ripsistä selkeästi pidemmän näköiset, tykkään.

4. Bobbi Brownin aurinkopuuteri, josta suurempi kuva ja kertomus yllä. Uusi luottotuote.

5. Make Up Storen tummaruskeassa luomivärissä on runsaasti pigmenttiä ja jos en jaksa meikata silmiä ns. "kunnolla", sipaisen vain tuota hieman ripsirajaan ja luomivakoon... Ei välttämättä ammattimeikkaajan suosittelema kikka kolmonen, mutta toimii itselläni varsin hyvin.

6. Naked-meikkipaletin halpisversio Nudie, josta kertoilinkin jo enemmän.


Hiukset vähän niin ja noin, mutta silmissä virkeämpi katse ja poskilla hehku – energiataso kohoaa heti!

Luonnonkaunis Nukanukke ei meikkiä kaipaa. 
Äitiyslomalla yksi energiatasoja ylläpitävä asia on varmasti oma peilikuva – jos en näytä hurjan väsyneeltä, en myöskään tunne oloani niin väsyneeksi kuin jos peilistä tuijottaisi meikitön harmaavarpunen. Aikaa meikkaamiselle jää kuitenkin taatusti vähemmän, vaikka ylipäätään arkimeikkini tekemiseen menee korkeintaan 10 minuuttia.

Siksipä tarkoituksena olisi suunnata ripsienpidennysten ihmeelliseen maailmaan ennen perheenlisäystä.  Minulla on ollut ne kerran aikaisemmin häiden aikaan ja silloin lisäripsiä laitettiin vain pikkiriikkisen. Aivan hurjaa hämähäkkisilmää minusta ei tule tälläkään kertaa, mutta hieman enemmän volyymia olisi tarkoitus laittaa. 

Ripset laitettuina tarvitsenkin oikeastaan vain hieman väriä poskiin ja hyvän meikkivoiteen iholle päivitäistä käyttöä varten. Myös jalat ja kädet olisi hyvä hemmotella kuntoon ennen kesän tuloa. 

Nyt napsautan saunan päälle ja valmistaudun viettämään rentouttavaa koti-iltaa – missäs muualla kuin tässä sohvalla- *huoh* Onneksi peppu ei ole tänään pahemmin vihoitellut, toiveita liikkuvaisemmasta elämästä ja valoa ikkunassa on siis hitusen. 

<3 Hannele


4 kommenttia:

  1. p.s. Teidän uudessa kodissa on erinomainen valaistus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Ihan huippua, kun ei tarvitse temppuilla kameran kanssa – aah <3.

      Poista

Kiitos kommentistasi!