torstai 10. huhtikuuta 2014

Huomenta maailma!

"Voiko ihanammin aamu enää alkaa?"

Aurinko, merimaisema ja suosikkiaamupala hyvällä kahveella höystettynä ovat näitä uuden kodin ehdottomia suosikkijuttuja. Lepo alkaa ehkä hiljalleen tepsiä ja olo on hieman parempi, ehkäpä tuo raskausviikon vaihtuminen teki hyvää naiselle ja naisen vatsakummulle?

Parvekkeelta uupuu vielä kalusteet ja grilli, niiden ostaminen kun vaatii hitusen shoppailukestävyyttä. Toinen juttu, josta haaveilen tällä hetkellä, on pitkä ja reipas kävelylenkki koiran kanssa tuossa ihanan aurinkoisessa kevätilmassa – ehkä muutaman viikon päästä?


Tämä pieni pysähtyminen ja rauhoittuminen on tehnyt myös hyvää, sillä ilman pakkoa olisin arvatenkin rynninyt suoraan mammalomalle keskittymättä itseeni ollenkaan. Vaikka tehtävää on, minun on pakkokin hoidella asioita pikkuhiljaa – vauvan vaatteet pitäisi pestä tulokkaalle valmiiksi, ikkunat pitäisi pestä (näitä ehkä ruutu kerrallaan jaksamisen mukaan.. valmista kesäkuussa? :D) ja muutamia ostoksia pitäisi hoidella vielä valmiiksi. 


Makuuhuoneeseemme ei paista aurinko ollenkaan, mutta olohuoneessa ja keittiössä sitä on senkin edestä. Nukanakki aloitti aina ennen aamunsa hyökkäämällä nukkuvien emäntäisäntien kimppuun, mutta nykyään hän avaa oven tassuillaan ja menee ensi töikseen köllöttelemään aurinkoon muiden vielä nukkuessa. 


Ostin kuin ostinkin muuten Stockmanilta nuo kahvikupit, jotka olivat vaihtoehtona Arabian Koko-kupeille. Hintaa kuudelle kupille taisi tulla pienen alennuksen jälkeen noin 40 euroa, mikä on niin paljon vähemmän kuin Arabian huijauskupeilla... Suuri osa Arabian ja Iittalan astioista tehtaillaan muilla mailla, kuten Thaimaassa, eikä luonto enää antanut periksi maksaa "kotimaisesta" suurempaa hintaa. Leipälautaset vielä uupuvat ja ne ovatkin ostoslistalla, jahka tästä vetreydyn hitusen ;). 

Kaunista ja aurinkoista päivää kaikille! <3

<3 Hannele

Ps. Tajusin muuten eilen että vaavihan voi tulla jo vaikka kahden viikon päästä ja olla silti jo täysiaikainen.. Iik!

2 kommenttia:

  1. Ihanan iloinen postaus :) Kaikkea hyvää tulevalle äidille!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!