perjantai 11. huhtikuuta 2014

Lenkkipäivä

Huomaatteko otsikossa hienoista liioittelun makua? Hehee. Pääsin kuin pääsinkin eilen ulos – jee aviomiehet ja niiden autot! Hurja "ulkoilulenkkini" käsitti autolta kävelyn Kaivopuiston koirapuistoon ja sieltä 5 minuutin matkan Cafe Carouseliin pullakahveelle. 

Tänään ajattelin yrittää vähän kovempaa matkaa, esim. 1,5 kilometrin kävelylenkki Mustikkamaalla? Villi emäntä. 
Nukanukke sai uusia kavereita koirapuistossa, tosin nuo hitusenkaan isommat koirat leikkivät jo hitusen rajumpia koiraleikkejä ja Nukalla oli tekeminen, ettei jäänyt jalkoihin. :D Aikamoista onnellista riehumista se oli silti. 

Kohta!
Cafe Carousel on koiraystävällinen kahvila ja herkkujensa puolesta myös hormoniystävällinen sellainen. Keskiraskaudessa ja viime viikkoina sokeria ei ole tehnyt niin mieli, mutta nyt loppuraskaudessa taitaa olla toinen sävel soittimessa – pizzaa, pullaa ja piirakkaa tekisi mieli vetää vaikka joka päivä! Ihan en kuitenkaan viitsi, koska en halua syöttää vaaville kakkaa ja äitikin voi paremmin hedelmillä ja kunnon ruoalla. 

Tänään on tosin luvassa pizza ja donitsi -päivä – päätimme sen eilen :D. 


Tarjoiltavat eivät tosin olleet koiraystävällisiä, vaikka Nukanakki oli asiasta eri mieltä..

Bongaa kuvasta uudet aurinkolasit! Jossain netin syövereissä olin osallistunut Kyboe-aurinkolasien arvontaan ja voittanut! Vaikka kuinka huikeaa <3.

Ostan itselleni yleensä ne kaikkein halvimmat räppänät kesää varten, koska minulla on tapana hukata laseja todella tiuhaan. Toivottavasti nuo kuitenkin pysyvät matkassa mukana, sillä näillä hitusen kalliimmilla versioilla esimerkiksi näkee niin paljon paremmin kuin kymmenen euron arskoilla...


Ja mitäs illemmalla tapahtuikaan?


Aivan oikein, meidän vaavilla on vihdoin sänky!

Tästä enemmän postausta jahka saan petivaatteet ym. härpäkkeet ostettua, mutta nyyh – meidän vauvalla on ihan oma ensimmäinen huonekalu. Tämä tavaran hamstraaminen tekee muuten vauvasta jotenkin niin paljon todellisemman, vaikka vatsa kasvaa kovaa vauhtia ja pikkuisen liikkeet näkyvätkin jo vatsan läpi.

Kohta se tulee tänne IHAN OIKEASTI ja vie meidän sydämet ja pitää kovaa meteliä ja on teini-ikäinen ja muuttaa pois kotoa. Apua. Tämä on ihan oikeasti totta.


Tänään siis luvassa pizzaa, donitsia ja leffaa (ja se 1,5 kilometrin kävelylenkki – kova muija). Toivottavasti teilläkin on ihanan herkullinen ja leppoisa perjantai!

<3 Hannele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!