keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Tänään. Sattuu.

Istun sängyssä siinä ainoassa asennossa, jossa jatkuva hermokipu ei viiltele oikeaa jalkaa... Tehokas muistutus oman kehon rajoista ja hillitön pelko pyllyssä kuinka tämä tästä tulee jatkumaan – ihan kirjaimellisesti. 

Vaikka olen pyrkinyt lepäämään, olen sitten ilmeisesti kuitenkin rehkinyt liikaa, tai sitten vauva on siirtynyt painamaan uutta paikkaa vatsassa. Siitä on seurauksena järjetön iskiaskipu, joka on kyllä jotain aivan käsittämätöntä – hermosärkyä, joka vihlaisee aina välillä niin, että ukko jo luulee synnytyksen alkaneen kun ähisen ja puhisen täällä sängyssä.

Hetkellisesti mä olen Grumpy Cat, kukas muukaan. Terveisiä sängynpohjalta. 
Raskausviikko 34 alkoi tänään, enkä kyllä oikeasti kestä, jos tämä tulee jatkumaan tällaisena seuraavat kuusi viikkoa. Jos yritän kävellä jonnekin, kipu vetää välillä jalat alta ja kulkee sykäyksittäin pitkin oikeaa jalkaa ja takamusta. Lisäksi olo on vähintäänkin plussapalloon verrattava, hengittäminen on hankalaa ja olotila masentaa.

Onneksi tämä kaikki on varmasti vaivan arvoista. <3

Tällainen pikapäivitys tällä kertaa siis, toivottavasti olo helpottuu. Nyt olen yrittänyt auttaa itseäni terapiapallolla, lämpötyynyllä ja parasetamolilla, jos tiedät lisää hyviä vinkkejä, let me know.

<3 Hannele

4 kommenttia:

 1. Jos yhtään auttaa, niin mulla on ollut samanlaisia vaivoja nyt 36-38 viikoilla ja on hyviä päiviä ja sitten niitä huonoja päiviä, eli ei se täällä ainakaan ole ollut tuskaa 24/7 <3
  Mutta silloin kun on huono päivä niin ei auta kuin itkeä ja löytää hyvä asento miehen kainaloon. Ehkä vähän (paljon) suklaata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko muuten käynyt lääkärissä ongelman vuoksi? TAidan mennä tänään käymään, mutta tuntuu että siellä neuvotaan vain lämpötyynyn sun muiden käyttöä...

   Poista
 2. Ai niin, ja ihan oikeasti sitä lepoa nyt vaan. Ei minkäänlaista muuttoaktiviteettia, kaiva vanhoja Frendejä tmv ja ot parin päivän katseluputki :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kiitos tsempeistä <3. Moderni perhe tuossa odotteleekin, en uskalla ärsyttää tätä kankkua kyllä yhtään...

   Poista

Kiitos kommentistasi!