lauantai 8. maaliskuuta 2014

UUSINTAPOSTAUS: Vihersmoothie parhaimmillaan!

Ihanaista naistenpäivää arvon leidit!

Muutamat postaukset ovat olleet todella suosittuja blogissani ja siksi ajattelin julkaista pari ajatonta niistä uudestaan, koska todennäköisesti niistä on paljon hyötyä ja iloa teille lukijoille myös jatkossa.

Blogiosoitteen vaihtamisen jälkeen havahduin nimittäin siihen tosiseikkaan, että lukijat eivät enää löydä Googlen kautta blogiini. Vanhaa urlia kun ei voi lisätä rinnakkaiseksi (tai jos voi, en osaa tehdä sitä).

Näin naistenpäivän kunniaksi julkaisuun sopii tämä vihersmoothie, jonka ohjeen löysin Nutrition to invigorate mind, body & spirit -blogista. Lindan juttuja kannattaa lueskella enemmänkin, sillä hänen blogistaan löytyy paaaaljon hyviä ja hyvää tekeviä reseptejä ja juttuja.

Otin vehreysjuoman käyttöön nyt viime viikolla tauon jälkeen uudestaan ja taas hämmästyin sen hyväätekevistä vaikutuksista – miten lehtivihreällä voikin olla niin hyvät tehot muun muassa virkeystasoon ja ihon heleyteen? Kyllä luontoäiti vain on aika kuningatar emäntä, ei voi muuta sanoa.

Vehreysjuoma maistuu hyvältä, vaikka ei aivan heti uskoisi, se kun näyttää vähintäänkin epäilyttävältä. Sekaan kannattaa heittää makeita marjoja, kuten vadelmia tai mansikkaa, myös banaani toimii hyvin. Sokeria ei kuitenkaan kannata makeuttajaksi ottaa, koska noh – tiedätte varmaan...

Vihreänä voi käyttää muun muassa salaatinlehtiä, parskaalta yms. Eivät maistu missään, mutta näkyvät voinnissa ja ulkonäössä – suosittelen testaamaan!



Herkullinen vihersmoothie

1–2 banaania
1 kuppi tuoreita tai jäisiä hedelmiä/ marjoja (esim. vadelmaa, mangoa, persikkaa...)
Muutama liraus kylmää vettä
Muutama kourallinen tuoretta vihreää, kuten salaatinlehtiä tai parsakaalta

Pyöräytä kaikki sekaisin vaikkapa sauvasekoittimella ja namskis!


<3 Hanettaja

Ps. Blogiosoitteen vaihtamisen myötä myös Bloggerin lukijaraadin toimiminen mietityttää – oletteko te vielä siellä rakkaat raatilaiset? Voisko joku huutaa "Hep!"

10 kommenttia:

  1. Anonyymi3/08/2014

    Apua..mä menin sun vanhaan osoitteeseen ja se ilmotti vaan että blogi on poistettu. Eikö sitä saisi ohjaamaan tänne? Ite ainakin meinasin saada slaagin ennen kun tajusin tehdä vähän salapoliisin työtä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että :/. Pahus kun en saa... Olen ollut yhteydessä Bloggerin ylläpitoon, jotta tuon vanhan osoitteen voisi saada toimimaan.

      Mitä kautta luet, vai onko vanha osoite sulla vain ylhäällä jossain? Toimin hölmösti kun vain otin ja vaihdoin tuon osoitteen, olisi pitänyt ensin hoksata varoitella teitä lukjoita.

      Onneksi nyt kuitenkin löysit perille <3.

      Poista
    2. Anonyymi3/09/2014

      Sehän se, että en lue mitään kautta vaan olen tullut blogiin aina suoraan urlilla :) onneksi kuitenkin hoksasin googlettaa mutta hetken mietin jo että mitä ihmettä on voinut käydä! Huih.

      Poista
    3. Anonyymi3/09/2014

      Vielä idea: pystytkö sä vielä hallinnoimaan vanhaa blogipohjaa? Jos et ksaa tehdä suoraa ohjausta tänne, voisiko sinne jättää vaan yhden postauksen, jossa lukisi että blogio n muuttanut osoitteeseen xxx? Sitten ne vanhat lukijatkin tietäisivät tulla tänne

      Poista
    4. Oi tuo ois ihan superhyvä idea, jos eräs pönttöääliä elikkä meikä ei olisi säilyttänyt tätä vanhaa blogipohjaa ja ihan vain vaihtanut urlia :(. Toivotaan että muutkin hoksaa googletella. Bloggerin, Bloglovinin, Facebookin ja Blogilistan kautta tulleet vanhat kävijät on onneksi päässeet perille.

      Myös mun koko Google-linkityshistoria on mennyttä, eli mikään vanhoista postauksista ei toimi. Toivotaan, että Bloggerin ylläpito voi laittaa tuon toisenkin urlin toimimaan rinnakkaisesti.

      Poista
  2. Tää uusi blogi vaihtui sujuvasti mun feedlyyn (jota lähtökohtaisesti käytän kun luen blogeja), mutta esim oman blogini sivupalkkilistaus ei uusia postauksia enää päivittänyt.. Tuntemattomia ovat internetin tiet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kun kerroit, hirvittävässä epätietoisuudessa elelen täällä :D. Ainakin lukijamäärät ovat hitusen pienentyneet, eli vanhat lukijat ovat nyt jossain ihan hukassa. Buu osoitteen vaihtaminen.

      Kiva että olet täällä kuiteskin :)

      Poista
    2. Kiva olla täällä :) sun pitää aloittaa nyt joku kommenttikampanja, missä jotenkin tosin sujuvasti ja huomaamatta mainostat tätä uutta osoitetta :D

      Poista
  3. Mulla on sama päivitysongelma lukijoiden ja linkkien suhteen, kun sulla kun vaihdoin blogin osoitetta.. Miten sait Bloggerin ylläpitoon yhteyden ja selvisikö asia jotenkin? Kiitos, jos jaksat neuvoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, mitenkäs se nyt menikään... Linkkejähän ei voi enää muuttaa, ne on miten on ja Bloggerin lukijoita ei kai saa siirrettyä – mulla on edelleen vanhassa blogissa Bloggerin kautta alle 200 lukijaa, nykyisellä "vasta" 60. Eli en valitettavasti osaa auttaa. :(

      Bloggerin ylläpitoon voisit saada yhteyden tuolta Helpin kautta: https://support.google.com/blogger/?hl=en#topic=3339243

      Joku taho valaisi mua tässä kertomalla (en enää muista oliko se Bloggerin ylläpito vai mikä taho), että ei auta kuin käydä vanhassa blogissa selvästi kertomassa että blogi on muuttanut. Ja jos olet vain vaihtanut osoitteen ilman varoitusta ennakkoon, niin sille ei oikein voi mitään. Toivottavasti muistan väärin ja saat ongelmasi ratkottua jotenkin fiksusti. :/

      Poista

Kiitos kommentistasi!