lauantai 8. maaliskuuta 2014

Vauvakuume!

Ihan hassua, mulla on jo nii-in kova ikävä pikkuista :D. Tuolla vatsassahan se on, mutta kovasti odottelen jo, että näkisin pikkumiehen ja saisin pitää sylissä tuhisevaa nyyttiä. Miten voi ikävöidä ja kuumeilla vauvaa, vaikka se on tulollaan muutaman kuukauden sisällä?

Vauvakuumeiselle ei tee hyvää myöskään se, että olen joutunut jarruttelemaan myös lastenvaatteiden oston sun muiden hankintojen kanssa, koska muutto tapahtuu aivan näillä näppäimillä. Sen sijaan katsellahan voi jo nyt, jotta sitten h-hetken koittaessa voi vain marssia kauppaan ja ottaa nämä, nämä ja nämä – eikös? :)

Kävin katselemassa muutamien liikkeiden newborn-mallistoja sillä silmällä ja kokosin niistä omia suosikkejani.


Tuo ihana huppari on ehkä pakko hankkia pikkumiehelle <3. Kesäksi tarvitaan todennäköisesti paljon ohuita, mutta auringolta suojaavia vaatteita, joten pitkähihaiset bodyt tulevat ainakin käyttöön. Vastikään vauvan saanut ystäväni Elina neuvoi jättämään varsinaiset shoppailut siihen, kun lapsi on syntynyt, sillä etukäteen on vaikea tietää, mikä on millekin vauvalle paras ja toimivin vaate – jokaiselle kun sopii vähän eri juttu. Hyvä neuvo! :)

H&M Homessa on kaikenlaista tarpeellista ja kivaa vauvan huoneeseen. Nuo petivaatteet on haettava ihan ehdottomasti.


Missä teidän mielestä on parhaat vauvamallistot ja millaiset vaatteet teillä on toimineet parhaiten?

<3 Hannele

6 kommenttia:

  1. Kävin just kattomassa lindexin sivuilla vauvanvaatteita siskonbeibeille ja ajattelin juurikin tosta raitasesta haalarista, että se ois teidän vauvalle just hyvä :) Great minds...

    VastaaPoista
  2. Lindex on sopinut meidän hoikalle ja pitkälle neidille erinomaisesti :) Vaatteet on myös hinta-laatu suhteeltaan hyviä ja useimmat niistä voi pestä 60 asteessa. Varsinkin pikkuisilla tuo 60 asteen pesu on hyvä juttu jos tulee kakka ym vahinkoja :D Olen samaa mieltä, että kannattaa hamstrata vaatteita sitten kun vauva syntynyt. Voi olla että se kasvaa ihan hirveetä vauhtia tai että ne pienimmät (52 koon) vaatteet ei ikinä ees sovi sen päälle, kuten kävi meillä kun neiti oli niin pitkä ja pullukka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, kropan mallikin tietysti vaikuttaa! Eihän se niin menekään, että kaikki vauvat ovat pikkupulleroita :D. Eli tästäkin syystä on hyvä vähän odotella ennen suurempia hamstrauksia.

      Kiitos vinkistä Ekku! :)

      Poista
  3. Mä ostin just ton seepra-asun, joka on noissa H&M:n kuvissa... :) Oli niin söpö et pakko oli hankkia, kun oli vielä alennuskuponki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo munkin on ehkä pakko :). Ja voi harmitus, kun ennen Henkalla oli semmoinen ihana tiikeriasu(!), ihan huikea <3.

      Poista

Kiitos kommentistasi!