tiistai 5. maaliskuuta 2013

Tehokas kotijumppa: Jillian Michaels 30 days shred

Nyt kun voin taas kuntoilla, en sitten jaksanut mennä salille saati juoksemaan, mutta innostuin jumppaamaan kotosalla – ja voi herranen aika, miten tehokas 27-minuuttia! Koipeni tärisevät ja käteni ovat ihan muussia.



Jillian Michaels jumppaa suurimpia loosereita. Hän on se teräseukko, joka huutaa sipsinmussuttajille naama punaisena vielä yhtä punnerrusta. Kun noin kova muikkeli huutaa Youtubessa täysiä, on sitä pakko totella.

Youtube on pullollaan Jillianin jumppaohjeita ja niistä suosituin on hänen 30 days shred -videonsa: ohjelmassa on kolme 27 minuuttista jumppaa, jotka perustuvat circuit-tyyppiseen menoon. Liikettä vaihdetaan vähä väliä ja luvassa on kunnon hengästymistä ja lihaskuntoa. Tarkoituksena on aloittaa jumpasta 1 ja jatkaa sitten 2. ja 3., kun kunto paranee.


Eli 30 päivää tiukkaa treeniä 30 minuuttia päivässä: ensimmäiset 10 päivää mennään tasolla 1, seuraavat 10 tasolla 2 ja viimeiset tasolla 3.  Jos oikein hotsittaa, voi vetää vaikkapa 1. ja 2. putkeen ja tehdä tunnin treenin!



Joten ei muuta ku reeniä emännät! Itse menin Youtubeen Xboxin avulla, jotta sain Jillianin mukavasti koko telkkarin kokoiseksi. 

Feel the burn! ;D

<3 Hanettaja

11 kommenttia:

  1. Ei vitsi!! Ihan ku olisit lukenu mun ajatuksia :D mä oon niin odottanu sitä hetkeä ku eteensi osuisi oikein tehotreenivideo, jonka ohjeistuksella saisin itteni jumppaamaan.. tässä se/ne nyt sitten on :) Kiitos kovasti!! Huomenna voi olla paikat pikkasen jumissa, mutta en valita :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee! :D No mutta hyvä että tuli tarpeeseen, nyt treeniä! Mulla aivan koivet vieläki tärisee...:)

      Poista
    2. Toi eka osa tuntuu oikein kivasti reisissä ja pohkeissa.. saa nähän kuinka tönkköä liikkuminen on huomenna :D

      Poista
  2. Hei kiitos mahtavasta vinkistä! :) Het kun tämä flunssa on nujerrettu alkaa kyllä Jillian huutaa meilläkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppas hyvä! Kiva että voin olla avuksi :)

      Poista
  3. Haha, hyvin huomaa, mitä lihaksia sitä on tullut treenattua lähiaikoina :D Jaloissa ja vatsassa ei tunnu ollenkaan, mutta kädet meinasi kuolla jo ihan tokassa vai kolmannessa liikkeessä. Oliskohan sitä sitten käsitreeniä edessä... ;)

    Mainitsin sua blogissani, kun tämän videonkin lainasin. :) Ollaan kyllä niiin kesäkunnossa -13, että oksat pois vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan sama fiilis, hahaa! :D VAtsatreeni olisi saanut olla huomattavasti tiukempi, mutta kädet ja olkapäät ovat ihan muussia :).

      Pyykkilauta-abseja odotellessa :D

      Poista
  4. Anonyymi4/03/2013

    Kiitos tästä! :) Huh huh, kyllä tuntuu olevan tehokasta.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi9/25/2013

    ei hitto! pakko kokeilla! tätä rääkkäystä olen odottanut <3 kumma jos ei ala tuloksia tulemaan ja läskit vaihtumaan lihaksiksi oikean ruokavalion rinnalla :D

    VastaaPoista
  6. Anonyymi1/01/2014

    Onko toiminut testaaminen tällä rääkillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi kaverini kehuskeli saaneensa aika roimasti kiloja pois, mutta itse en tuota sitten tehnyt kovinkaan säännöllisesti. Pitänee testata jälleen synnytyksen jälkeen :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!