tiistai 12. maaliskuuta 2013

Mitä sinä teit tänään?

Ihmettelen ihmisiä, joiden mielestä arki on kamalan tylsää. Itse nautin rutiineista silloin, kun niihin on luvassa välillä pientä vaihtelua ja jokainen päivä ei rullaa säännöllisesti samalla tyylillä. Vaihtelua voi hakea ihan pienistäkin asioista, kuten vaikkapa uudesta reitistä töihin, kivasta asusta tai hieman erikoisemmasta iltamenosta.

Itse kävelen päivittäin töihin ja tänä aamuna oli aivan ihanaa herätä, kun on vihdoinkin niin valoisaa! Jo kahdeksan aikaan Helsingissä näytti tältä:




Työmatkani varrella on näinkin ihania lenkkeilijöitä (tosin tämä söi omaa kakkaansa kuulkaas ennen kuvaussessiota, onneksi en joutunut haistamaan hengitystä, yök).

Töihin mennessäni kenkien ykköskriteeri on mukavuus, kuten kuvasta näkyy. Kengät vaihtelevat kelistä riippuen joko Sorelin tai näiden hirmuisen pehmoisten Pure Oz -popojen välillä. Malli on sama kuin Uggseissa, mutta laatu on mielestäni huomattavasti parempi: näillä ei esimerkiksi lennä pyllylleen samalla tavalla ja kengät ovat kulkeneet matkassa jo kolmen talven ajan, eivätkä ole menneet huonoon kuntoon (okei, pesu tekisi ehkä hyvää...)


Toimistolle päästyäni kengät vaihtuvat hitusen katseenkestävämpiin. Tänään yhdistin kirkkaanpunaisen villapaidan vaaleansiniseen paitapuseroon. Väriero ei ehkä tässä näy kovin selvästi, mutta näistä vastaväreistä tuli mielestäni aika onnistunut kombo.


Töiden jälkeen suuntasin blogitapahtumaan, jossa esiteltiin tulevan kesän ja kevään herkkuja (ooooooooooum).

Ensimmäiseksi Aki Wahlman esitteli muutamia kokkausniksejä, joiden olemassaolosta meikäläisellä ei ollut aikaisemmin tietoakaan...


...kuten miten muna tungetaan pussiin. Munapussiin.


Nyt voisin kehitellä tästä ehkä miljoona alatyylistä hekotusta ja rivo-riitta sisälläni kovasti kehottaa minua murjaisemaan nohevan vitsin, mutta tyydyn nyt vain kommentoimaan, että uppomunien teko tällä niksillä helpottuu tulevaisuudessa huomattavasti ja saatan jopa näitä ryhtyä kokkailemaankin.

Wahlman muuten paljasti, että heillä on näitä munapusseja (ENSANOMITTÄÄN) aina kylmässä odottelemassa: kahvikuppi siis vuorataan kelmulla ja muna pudotetaan sinne, jonka jälkeen kelmusta kiepsautetaan kuvassa näkyvä nyytti ja sidotaan vielä kertaalleen kelmupalalla. Sen jälkeen munaa keitetään noin neljä minuuttia ja tättärätää - hieno uppomuna valmiina brassailuun!

Lisäksi saimme maistella höyrytettyä lohta, kasviksia ja aika paljon muitakin herkkuja. Om. 



 Paikalla oli myös Kinuskikisu, joka esitteli näyttäviä leivontataitojaan. Olen vähän kateellinen, nimimerkillä Suklaakakkuni räjähti parvekkeelle.





Sain mukaani reseptit näihin herkkuihin, kiinnostaisivatko ne teitä? Nuo tähdet on muuten tehty sokerimassasta ihan tavallisilla piparimuoteilla. Ehdottomasti joskus kokeiltava omassakin keittiössä.

Lisäksi Eskimo-merkin edustaja opetti meitä tekemään jäätelöä itse. Oli hyvää.


Nyt täällä makoilee pieni ja pullea bloggari, maha täynnä herkkuja ;). Julkaisen ainakin tuon jäätelöreseptin myöhemmin täällä blogin puolella, sillä sen tekeminen oli yllättävän helppoa - surautellaan vaan erilaisia aineita vaahdoksi, sekoitetaan kevyesti keskenään ja tuupataan pakastimeen tekeytymään. Helppoa ja nättiä.

Ja selvennettäköön nyt vielä, että sain blogini kautta kutsun kyseiseen tapahtumaan, mutta ihan itse päätin kirjoittaa tästä...

Mites teillä on sujunut päivä?

<3 Hannele

Ps. Arvatkaapas oliko Blogger yhtäkkiä muuttanut ulkoasuni dynaamiseksi? Olen varmaankin itse painanut erittäin suuressa epähuomiossa jotain, mutta nyt mennään hetkisen aikaa tällaisella pikaisesti muokatulla mallilla. Dynaamiset mallit ovat k a a m e i t a :D. 

11 kommenttia:

  1. Voihan munapussi :D

    Olipas kiva tapahtuma :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli! Ja nyt mun tekee lisää mieli noita herkkuja :D

      Poista
  2. Hahhaa, munapussi tosiaan :DDD

    VastaaPoista
  3. Mä kyllä epäilen, ettei tuo Sini ite noita leivo, ku eihän se voi mitenkään pysyä noissa mitoissa, jos kaikki päivät leipoo tuollaisia herkkuja! ;) Mutta minusta tuntuu, että dieettini kaipaisi juurikin tuota itse tehtyä jäätelöä :P Jään odottelemaan reseptiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mä todistin, kun se leipo! :D Ja hyvin leipokin. Olen kateellinen. Ja jäätelöresepti coming up! :)

      Poista
  4. Oi onpas kivan näköisiä herkkuja. Mielelläni reseptejä lukisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu reseptit tuloo sitten myöhemmin, kun niitä kerran toivotaan :)

      Poista
  5. Nam. Tuolla oli ihania herkkuja, saisipa sitä kasvis-lohiruokaa tänäänkin ja isomman annoksen ;) jäätelöstäkään en kieltäytyisi!

    Oli kiva tutustua, löysin bloginkin vaivatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Ja hauskaa että löysit blogiini :). Pitääpäs tulla vastavierailulle.

      Poista
  6. Voi hitsit mikä kävelyreitti sulla on, kun ihania heppoja on siellä reitillä... Kade. :)
    Arki ei ole tylsää, se menee vain hitsin nopsaa. Jostain täytyisi saada hieman enemmän aikaa vuorokauteen.

    Ihania herkkuloita tuolla tapahtumassa ollut, nam.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!