maanantai 8. lokakuuta 2012

Akneihon meikkaus

Vietin aivan maailman parhaan viikonlopun lapsuudenystävieni kanssa villasukissa pyörien, herkkuja syöden ja hiukkasen biletellenkin – nyt jaksaa jälleen uutuuserän tätä maailmaa!

Tampereella ollessani tutustuin vihdoin ja viimein Lily Lolo -mineraalimeikkeihin. Mineraalimeikit ovat toki tuttuja aiemminkin ja olen niihin tykästynyt, mutta jotenkin ostaminen on purkkien loppumisen jälkeen jäänyt.

Muistatte varmaankin, että painin melkoisen hormoniaknen kanssa, joten nyt mineraalimeikit näyttivät viimeistään todellisen tehonsa. Rakkaani Zigi Ztylen Sigi onnistui meikkailemaan kasvoni niin, että epäpuhtaudet peittyivät ihan mahdottoman hyvin! Suosittelen siis lämpimästi jokaiselle, joka kärsii huonokuntoisesta nassusta.

Lily Lolon sivuilla on sitä paitsi jo JOULU. Pakko tykätä. <3
Pohjalle Mineral Foundation -mineraalipuuteria, jonka jälkeen punoittavat näppylät peitetään pienellä siveltimellä Mineral Concealerilla. Aivan mahtavata ainetta, sanon minä.

Sävyvalikoima on yksinkertaisesti hurraa, sillä sieltä löytää jokainen omansa. Aluksi voi tilata vain pienen näytteen Lily Lolon sivuilta, jotta voi testailla omille kasvoille sopivaa sävymaailmaa.

Kunhan tilaukseni saapuvat, laitan parempaa vinkkiä ja kokemusta. <3

I just spent the hole weekend with my dearest friends in Tampere – the most relaxing time ever! Friends really are the best thing you can have. <3 

I was also finally introduced with Lily Lolo mineral make up. I've tried mineral make up before and loved it, but now with my hormonal acne I really see the change in my skin – definately had to order some of this for myself as well, I'll give you more info, when my samples arrive.

<3 Hannele

7 kommenttia:

  1. Olisi kyllä ihana kokeilla lily loloa ja verrata nykyiseen lemppariin, eli bare mineralsiin. Moni on kyllä kehunut akneihon rauhoittuneen, mineraalimeikkien käytön myötä. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi toivotaan, että sama tilanne olisi täälläkin. En vaan kestä tätä naamaa enää :/. Tosin hormoniaknehan johtuu sitten niistä hormoneista, pah.

      Poista
    2. Minulla aknen laukaisi aikoinaan stressi. Siihen auttoi sitten suklaan pois jättäminen, sekä e-pillerit.
      Se on kyllä niin ikävä seuralainen, että sitä ei toivoisi kenellekkään. =/

      Poista
  2. Mä oon monesti ollu klikkaamassa noita testiin, mutta en sitten kuitenkaan ole raaskinut. Vaikea löytää sopivaa meikkiä, eikä viitsisi kaikkia merkkejä käydä läpi. Tuollaiset sample-purkit voisi laittaa tilaukseen kylläkin :)

    Laitahan kokemuksia, kun meikit saapuneet, josko sitä sitten laittaisi itsekin tilauksen menemään, jos sun kokemukset on positiiviset. Itseä epäilyttää mineraalimeikkien peittävyys, toimiiko se oikeasti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti tulossa testipostausta! Ja pitääkin tehdä se nyt nopeasti nyt, kun on tällainen kauhuakne päällä :D

      Poista
  3. Jei! Hyvä, että tilasit niitä! Noi testiputelit on kyllä paras keksintö ikinä <3

    Peittävyydestä voisin vielä mainita, että itsekkin epäilin voisivatko ne oikeasti peittää, mutta kokeiltuani olin ihan myyty! En palaa varmaan koskaan enää tavallisiin litkumeikkivoiteisiin, jotka tukkivat jok'ikisen ihohuokosen ja tekevät ällöttävän kerroksen ja ikävän maskifiiliksen kasvoille.

    Terkuin Lily Lolo fani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sait kyllä mutkin vakuutettua, aikamoista ainetta. <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!