perjantai 26. lokakuuta 2012

Aknearvista eroon!

Voihan yöks ja yöks, olen ollut rajun vatsataudin kourissa koko viikon, joten pahoittelen pitkää postausväliä. Huono olo ja oksetus on kyllä kaikkein kauhistuttavin ja ihmistä alistavin olotila ikinä.

Kysy asiantuntijalta iho-ongelmista -postaukseen on yllättävän paljon kommentteja, ilmeisesti en siis ole nassuni kanssa yksin. Moni on kysellyt, miten aknearvista voi päästä eroon ja kuulkaas tättärätää – sain siskoltani aivan loistavaa ainetta mukaani viime vierailullani.

Vauvojen iholle tarkoitetut tuotteet ovat ihanan hellävaraisia, mutta silti tehokkaita. Tämä Natusanin Sinkkivoide oli aikamoinen yllätys, sillä jo muutaman päivän käytön jälkeen ihoni on huomattavasti tasaisempi ja punaiset laikut ovat melkeinpä historiaa. Aikamoista.

Tällainen pikamoikkaus, toivottavasti pääsen kirjoittelemaan myöhemmin enemmän!

<3 Hannele

6 kommenttia:

  1. Anonyymi10/26/2012

    Suosittelen myös Vauvojen Hoitovoidetta, olisko ollut Ainun (semmoinen pitkulainen alta avattava valkovaaleanpunainen puteli), tekee iholle ihan sikahyvää (noin niinkuin vaikka muun ihon kosteutukseen, jos tuo kerta jo toimii kasvoihin) :) Myös vauvojen pesunesteet käyttöön käsi- ja suihkusaippuaksi! ;)

    /Elle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos vinkistä! Pitää ehdottomasti testata :). Jäin tosin kerran pahasti koukkuun vauvaöljyyn, joten on näiden kanssa oltava vähän varovainenkin ;D

      Poista
    2. Anonyymi10/27/2012

      Ne vauvaöljyt onkin ihan sikaihania! ;) Välistä tulee sipaistua niitäkin iholle ja tukanlatvoihin, jos oikein meinaa kuivahtaa (hyvin usein näin talvella siis :D).

      Kävin ostaa kokeiluun tuon Natusanin sinkkivoiteen (Ainun sinkkivoiteen kokeilin kun muksu oli pienempi, ei ollut selkeää apua), huomaan jo kerran käytön jälkeen eroa O.o Mulla siis punoittelee kasvot kun verisuonet on aivan pinnassa ja iho reagoi KAIKKEEN. Kylmyyteen/kuivuuteen/kaikkeen muuhun (esim kun muutin maalta kaupunkiin, eka 2 viikkoa meni finnisen naaman kanssa,- olisko ollut ilmansaasteet?).
      Mutta siis tosi raivostuttavahan tuo Natusan on levittää, oikein tommoista paksua tököttiä, joka ei varmasti leviä nätisti :/

      /Elle

      Poista
    3. Joo nätisti ei leviä, eli ihan kevyenä päivävoiteena ei toimi :D. Mutta mäkin huomasin eroa jo ekan käyttökerran jälkeen, tosin se lähti silloin pois heti, kun pesin kasvot, eli on vaan voiteen tuoma juttu, mutta nyt mun kasvot näyttää ilman voiteitakin huomattavasti tasaisemmalta! Itselläni taitaa olla tuo Ainun sinkkivoide muuten käytössä.

      Poista
  2. Hitto, on se itsekkin testattava.. On nimittäin aknelääkitys päällä ja se toimiikin muuten tosi hyvin, mutta iho on edelleen epätasaisen värinen ja kuiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä! Jatkuvaan käyttöön ei ehkä paras voide, mutta pienenä kuurina vaalentaa aknearpia kyllä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!