torstai 15. elokuuta 2013

Töissä taas

Aivan ensimmäiseksi armaat kiitos noista mieltä lämmittävistä kommenteista tuolla edellisessä postauksessa. En ole ehtinyt vastailla niihin, mutta mieleen ovat jääneet ja piristäneet kummasti, kun kaikki on mennyt päin honkia <3. 

Olen palaillut tällä viikolla töihin, mikä tuntuu aika kummalliselta. Arjen rutiinit ovat unohtuneet, eikä mikään oikein tunnu samalta kuin ennen – ja sitten kuitenkin kaikki on ihan kuin kuukausi sitten. Ehkäpä minä olen loman aikana muuttunut, rentoutunut ja levännyt pitkästä aikaa kunnolla? Viimeiset neljä viikkoa kun ovat ensimmäinen kunnon lomani vuosikausiin. 

Lisäksi tässä on nyt ollut iloa ja surua sen verran, että lomalle kaipaa uudestaan. Onneksi suuntaamme pian tyttöporukalla Turkkiin (jee!). 


Työpäivien mukana on tullut jälleen myös säädyllinen pukeutuminen. Kesäreleille heitettiin hyvästit viimeistään tänään, kun aikamoisten sateiden vuoksi laitoin ensimmäistä kertaa jalkaan nuo suosikkiSYYSTALVIKEVÄTEILÄMMINSÄÄsaappaani. Takkia ei onneksi tarvittu kovin pitkään.


Lomapäivien jälkeen tuntuu oudolta raahata myös koko maallista omaisuutta mukana. Onneksi suosikkiveskani on kovin tilava, sillä sinne saa sopimaan kaiken mahdollisen aina tietokoneesta välipalaherkkuihin ja tukkalenksuihin. Ongelmana toki se, että kukas sen kaiken tavaran kantaa? ;)

Saappaat: H&M
Laukku: Michael Kors
Takki: H&M
Tunika: Rare
Koru: Accessorize

Aivan ensimmäisenä aamusella kalenteristani löytyi tutustuminen Ikean uusiin valikoimiin makoisalla aamupalalla, siitä saatte postausta hieman myöhemmin. 

Miten siellä on sujunut viikko? Jokos olette palailleet töihin vai vieläkö loma jatkuu vai lähettekös tekin meidän kanssa Turkkiin lekottelemaan auringossa?

<3 Hane

17 kommenttia:

  1. Voi ei, Ritu-mummu! :( Otan osaa!
    Oot kyllä niin kaunis, ja voin sanoa että sinussa kyllä todellakin on sitä teidän suvun naisten voimaa sisällä vaikka kuin!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi8/15/2013

    voisit kyllä vähän laihduttaa :> ps. ei ole google-tiliä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kiitos. Rehellistä. Ahahhahahaa.

      Poista
  3. Jösses. Osaa jotku olla kateellisia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi8/17/2013

      Tuskin kateellista sentään :D nämä "ne on vaan kateellisia" -kommentit rupee kyllä tulee ihan korvista ulos. Toisia vaan nyt häiritsee muiden läskit :D Sitä ei meikäläinen jaksa ymmärtää, että miksi joku antaa muiden kilojen häiritä, tai edes jaksaa kiinnostua niin paljon, että ihan tosi vaivautuu kirjoittamaan asiasta oikein kommentinkin :D Vähän sisältöä sinne elämään hei!

      Poista
    2. Noh, itse en nyt kyllä S-kokoisena naisena ymmärrä, miten joku voisi niin hirmuisasti kärsiä mun "läskeistäni". Yleensä tämmöset kommentit on kirjoitettu tasan siksi, että halutaan pahoittaa mun mieltä ja se kertoo enemmän itse kirjoittaneesta kuin mun ulkomuodostani. Lähinnä paha mieli näiden anonyymien vihaajien puolesta, sillä joko he ovat aika todella reppanaa sakkia, saavat nautintoa toisten mielipahasta tai ovat aika harvinaisen pinnallista sakkia, että... :D

      Jos mun itsetuntoni olisi niin heikko, että antaisin jokaisen anonyymin ilkeilijän hetkauttaa omaa minäkuvaani, niin ei varmaan kannattaisi pahemmin blogia pitää. :D

      Rakkautta ja läskien hyväksyntää siis kaikille, eikös! :)

      Poista
  4. Anonyymi8/15/2013

    Sinä olet kaunis ja en minä ainakaan näe mistä kohti sinua sitä laihtumista pitäisi tapahtua, Jatka samaan tyyliin

    VastaaPoista
  5. Anonyymi8/16/2013

    Voi että sun työ kuulosta ihanalta, mieki haluuuuun!!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se kyllä onkin! Tykkään mun työstä näääääin paljon <3.

      Poista
  6. Anonyymi8/16/2013

    Voi tuo Michael Kors <3
    Onko tuo siis Hamilton? Kun itse yrittänyt
    etsiä, mutta ei tunnu löytyvän? Ja
    tuo on varmaan se pehmeämpi nahka versio(ko)?

    t. Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko niistä olemassa muita kuin nahkaversioita? :) Tuo on Hamilton, kyllä. Stockmannilla niitä ainakin on myynnissä, minkä lisäksi useat verkkokaupat myyvät, esim. Zalandossa taitaa ainakin olla?

      Kannattaa muuten sitten tietää, minkä kokoisen haluat, mikäli tilaat verkkokaupasta, sillä noitahan on ainakin kolmea kokoa. Olen kyllä tykännyt omastani ihan hirmuisasti ja hyvä nahkalaukku kestää vuosikymmeniä, kunhan sitä huoltaa ja hoitaa oikein, eikä kohtele kaltoin :).

      Poista
  7. Hamiltoneja on sellasia lörppönahkaisia minkä uskon olevan Susannan tarkoittama pehmeä nahkaversio ja sitten kovempi nahkaisia. Itselläni on kaksi ja I love <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm.. Vai oiskohan niin, että uusi on kovanahkainen ja vanhempi lörppö? Meinaa itselläni on ainakin käynyt niin, kun laukku on saanut vähän elämää niskaan :D.

      Poista
  8. Anonyymi8/19/2013

    Hehhe, joo siis niitä on olemassa sellaisia kovanahkaisia, joka on siis aivan kuin paksua pahvia ja pitää muotonsa ja sitten jo ostettaessa "lörppöjä" :D Mutta ilmeisesti siis tuo sinun on, ainakin alunperin, ollut sellainen kova? Kuvasta ei vain näytä :)

    t. Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi no mää oisin tahtonut sellaisen kovan? Dämmit :). Mun on nahkani on löystynyt ajan myötä (ja tuo lause kuulostaa vaan niin väärältä). Suosittelen kuitenkin ehtottomasti, on ollut hintansa väärti ystävä ainakin tähän asti. Tosin käyttökokemusta vasta noin puoli vuotta, että...

      Poista

Kiitos kommentistasi!