maanantai 11. helmikuuta 2013

Pienen naisen pukeutumiseen vinkkejä?

Lyhyt ja kitukasvuinen naisihminen saa harvemmin huomiota muoti- ja kauneuslehdissä, vaikka itse ainakin koen pituuden vaikuttavan merkittävästi ostoksiini – kaikki kun ei kertakaikkiaan käy.

Esimerkiksi lierihattu päässä meikäläinen näyttää lähinnä isolta sieneltä, ei suinkaan sellaiselta hurmaavalta chic-pimulta, kuten esimerkiksi tämä kaunokainen tässä:


Siksi olinkin hirmuisen ilahtunut, kun Elle listasi pienille naisille tyylivinkkejä antavia blogisivustoja. Jopa niin iloinen, että päätin pöllästä idean ja julkaista blogivinkit myös täällä.

Tyylivinkkejä pienille naisille


Extrapetite.com







Lisäksi muistuttaisin myös omasta ikisuosikistani, josta olen aikaisemminkin täällä maininnut: Wendy's Lookbook on ihana!


Myös Her Waise Choise miellyttää.




Pienten naisten karsastus muotimaailmassa kylläkin ihmetyttää. Pyöreämmät tytöt ovat jo kauan parjanneet (ja syystäkin!) muotilehtien ja -mainosten yksipuolista naiskuvaa – milloin me lyhyet nousemme barrikadeille?

Tuore Miss Universum Olivia Culpo taitaa on "vain" 165-senttinen kaunotar ja hänen voitostaan nousi aikamoinen kohu. Ehkä meillä 160-senttisilläkin on vielä toivoa? ;)


<3 Hannele

13 kommenttia:

  1. Minä olen pidemmän aikaa jo Wendy's Lookbookkia seurannut, samoin Extrapetit:iä. Enkä minä ole pieni, mutta kummankin tyyli on niin kaunis ja inspiroiva, että siitä saa irti isompikin ihminen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mutta teillä isoilla on niin helppoa, kun kaikki aina passaa? :D

      Poista
  2. Mäkin talletin noi Ellen vinkit kun töissä lukiessani huomasin! Vielä kun jostain löytyisi tälläinen bloggaaja kuin meikäläinen; kitukasvuinen ja lisäksi turvonnut pömppömahainen :) Sitä mä lukisin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mä olen sellainen! :D Harmi että mulla ei oo tyyliä, enkä ikuna kikuna saa mitään asukuvia itestäni otettua :D Tosin se on työn alla..

      Poista
  3. Ja nuo siniset kengät... ONNEKSI ostin omani (tai paritkin) viime kesänä huimapäissäni, mitä en nyt kadu yhtään.. Ja juu, pieni on kaunista, eikö? Suhteutettuna kaikki kuosit, materiaalit ja pituudet tekevät sen lookin. Esim. nilkkapituiset housut lyhentävät jaljoka entisestään ja harvalla meistä on niin ihanat parimetriset sääret, joihin ne istusivat täydellisesti. Onneksi on korkkarit.. Ja onneksi on lähes kaksimetrinen mies, jolloin jopa yli 10cm korkkareissa jään siihen "sopivaan" kohtaan, vaikken mikään lyhyt edes taida olla. nim. 171cm..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nilkkapituiset housut ovat kyllä ihan nounou, samoin pohjepituiset :D. Joko pitkät tai shortsit, ei ole muita vaihtoehtoja meikäläiselle. :D

      Ja luojalle kiitos korkkareista <3.

      Poista
  4. Täällä pyöreä ja 152 senttinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitä pikkusia on vaikka kuinka! :D

      Poista
  5. Hassua kyllä, minä en 162 senttisenä koe itseäni edes kovin lyhyeksi siitäkin huolimatta että Hollannissa suurin osa oli minua vähintään kymmenen senttiä pidempi.

    Pukeudun niin kuin itseä huvittaa, en sen takia että lyhyenä minun ei pitäisi käyttää esim. nilkkapituisia housuja. Screw the rules :D

    Sitä paitsi, lyhyenä on aivan ihanaa kun voi pitää korkeita korkoja ja ei ole silti omaa miestä pidempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myös niiiiiiin sitä mieltä että paskat säännöistä, mutta ongelma iskee vasten kasvoja siinä vaiheessa kun vedän vaikkapa nilkkapituisia housuja koipiini. Näytän nimittäin jäätävältä :D. Mutta kyse taitaa olla myös mittasuhteistani, esim. jos sinulla on keskivertoa pidemmät jalat, niin ei ihme jos et kärsi samasta ongelmasta :).

      Poista
  6. Ihanaa, että kääpiöt, joihin itsekin lukeudun, pitävät yhtä :D vaikka olenkin sentään 159,5 cm pitkä, niin olen saanut koko ikäni kuulla hulvattoman hauskoja pygmi-vitsejä.

    Ja muutenkin sulla on mielettömän kiva blogi. Aiheet ovat juuri sopivasti laidasta laitaan. Jään ehdottomasti seuraamaan :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maaria :). Ja jep, ne pygmi-vitsit on kyllä supermahtavia, naurattaa joka kerta. Smurffi ja silleen :D

      Poista
  7. Anonyymi10/21/2016

    Kaikki lyhyet naiset ei ole edes pieniä. Jos on 155cm, mutta on normaalikokoinen vyötärö, rinnat jotka hyvin täyttää A-C kupin rintaliivit, ei ole siroluinen, kaikki reiät ruumiissa on ihan tavallisia, esim.korvakäytävät ei ole kapeat, kurkku ei ole kapea, kengän koko on 36/37-40 jne.

    Minä taas olen tosiaan pieni. Olen 150cm, siroluinen, kapea vyötärö, en liho helposti ja jos vähänkin enemmän liikun saatan laihtua,rinnat on pienet ja rinnanympäryskin aika kapea, esim. korvakäytävät ja kurkku on kapeat, kengän koko on yleensä 34(monilla lapsillakin on nykyään isompi jalka), on aika pinei pää ja pienet kädet. Kaikki sekä ylä-että alapäässä on minussa pientä ja kapeaa.

    Monissa lehdissä, jos esitellään pienikokoien naisen tyylivinkkejä pienikokoisella tarkoitetaan yleensä noin 158-160cm olevaa naista tai jopa hieman yli 160cm. Ja jos jutussa on stailattavana joku "pienikokoinen" nainen, niin hän ei ole yleensä pieni muuten kuin pituutensa puolesta. Muun muassa ihan normaalikokoinen vyötärö on yleensä ja tavllisen kokoieset rinnat ja rinnanympäryskään ei ole mitenkään kapea.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!