lauantai 12. heinäkuuta 2014

Äidin ristiäisasupohdintaa

Ristiäisiä juhlitaan meillä elokuun alussa ja vaatteet on vielä hankkimatta. Innoissani selailin kauppojen valikoimia, kunnes muistin että mullahan on kokonainen vaatekaapillinen "uusia" vaatteita, kun en ole päässyt niistä noin vuoteen nauttimaan ;).

Päätin siis suunnata katseen ensin jo olemassa olevaan valikoimaan, mikä kai pitäisi ottaa oikeasti muistisäännöksi aina... Tarvitaanko juhliin aina uudet vaatteet? Eko- ja Säästöhannele sanoo jyrkästi "ei", Vaatefriikkihanettaja huutaa "joooo!".



Hame: H&M
Paita: Asos
Kengät: Ellos
Laukku: Ted Baker

Muuten olen asuun ihan tyytyväinen, mutta tuo paita ei oikein sovi kroppaani tällä hetkellä – vyötärön kapein kohta jää nyt pussittavan paitaosan peittoon, mikä ei ole ehkä se imartelevin vaihtoehto.

Koruja on tietysti lisättävä myös, nythän niitä ei ole lainkaan – ehkä kultainen, pitkä kaulaketju tai jotain muuta suht simppeliä?

Onpas muuten hauskaa kopsutella koroissa taas pitkästä aikaa! Edellisestä kerrasta onkin aikaa, kun eloa on vietetty lähinnä rennoissa kesämekoissa ja lökäpöksyissä.

<3 Hannele

10 kommenttia:

  1. Onpa kivannäköinen asu. Ja ihanan kesäinen laukku!
    Mä en todellakaan ole mikään muotiasiantuntija, mutta miten olis joku kiva vyö tuohon vyötärön kapeimmalle kohdalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susku! Vyötä pohdin minäkin, mutta sitten taas olen aika lyhyt ja vyö ehkä lyhentää entisestään... HMM... En tiedä mitä tehdä :D. Menen alasti, hehe.

      Poista
  2. Nätti oot kuitennii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra <3. Siellä taitaa olla tuttu muikkeli linjoilla <3.

      Poista
  3. Tuo laukku on ihana. Ja tosi sievä olet itsekin.

    VastaaPoista
  4. Näytät Hannele aivan ihanalta! ja kadehdittavan pieneltä. Miten ois kuitenkin mekko, ehkä juhlavampi?

    Mulla on ikävä normikroppaa ja -vaatteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura :). Ja samaa mieltä tuosta mekosta – lisäksi mua ärsyttää tuossa asussa se, että paitaa on jatkuvasti nykittävä pienemmälle pussille. Ostoksille siis... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!